Herkese Selam :)

Selam arkadaşlar-abiler-ablalar :) Öncelikle mubarek ramazan ayınızı kutlarım. Siteyi yaklaşık 1 ay kadardır ziyaretci olarak takip etmekteyim ve sıcak sohbetlerinize,açıklayıcı konularınıza ve muhteşem gezilerinize tanık oldum:) Bu kadar güzel insanların toplandığı ortamda ben daha ne kadar sehirci olarak kalabirim ki dedim ve üye olmaya, sizinle kaynaşmaya karar verdim:)
Kendimden kısaca söz edeyim;
*İsmim Umut. Nasipse 2gün sonra 18yaşımı doldurup 19'dan gün alıcam:)
*İzmir'in Çiğli ilçesinde ikamet etmekteyim.
*Ege Üniversitesi Kontrol ve Otomasyon bölümü öğrencisiyim.
*Aynı zamanda Güvenlik Sistemleri ile ve tüm elektronik eşyaların tamiri, bakımı ile de ilgileniyorum:)
Motorlarla ilgilenmekten ve gezmekten gerçekden büyük keyif alıyorum. Farkettim ki gezenleri izlemekde büyük keyif veriyor tabi bu sizlerin sayesinde:)

İşim ve okulum nedeniyle PC'ye pek vakit ayıramıyorum. Ayırdığım süreçte sizlerle olmaktan mutluluk duyucam:rendeer::)
Şimdilik öyküm bu kadar:) Herkese iyi aksamlar bol paylaşımlar:rendeer:

Hoşgeldin Umut..
En kısa zamanda ehliyet ve bir motosiklet alıp aramıza katılırsın umarım :rendeer:

::tutkuy::

Motosikleti
BWS 100
hoş geldin umut
kalıcı olman dileği ile
kazasız belasız nice km'ler....
İZMİR'lim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin Kemalist..

Cümletten hoşbulduk. Bu sıcak karşılama için çok teşekkür ederim hepinize:rendeer: Hayırlı geceler :)

Teşekkür ederim:) Sadece onlarla yetinmiyorum. Sol kolumdada imzasını taşıyorum + Odamın ortasında kocaman resmi var (avatarda olanın çervelenmiş hali):cat:

:rendeer::rendeer:

Bizimde bir abimiz var MT ye üye aynı zamanda onunda kolunda vardı çok hoş duruyor gerçekten :) :)

Biz şu an sadece kalbizimde taşıyoruz:mrgreen:

:rendeer::rendeer:

Bizimde bir abimiz var MT ye üye aynı zamanda onunda kolunda vardı çok hoş duruyor gerçekten :) :)

Biz şu an sadece kalbizimde taşıyoruz:mrgreen:

o da yeter. Onu yapmayanlar utansın:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:53 AM ----------

hoş geldin umut selamlar .... 91 lisin değil mi ?

Hoşbulduk gursus:rendeer:. Evet 91 kuşağındanım:)

hoşgeldin arkadaşım bende ege üniversitesi otomotiv bölümünde 2. sınıfa geçtim kampüste karşılaşırız arada yaa :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar