Herkese Selam...

Merhaba..

Bir tv kanalına hazırladığım motosiklet programı için sizlerden destek bekliyorum..Bir motosiklet tutkunu olarak bu işi yine en iyi bilenlere sorma prensibiyle hazırladığım bu programda görmek istedikleriniz,beklentilerinizin yanı sıra göz ardı edilen tüm sorunlarınızı paylaşmanızı bekliyorum..Bu konuda bilinçsiz olan toplumumuzu hep birlikte biraz daha ileriye götürelim mi?

Sevgiler ,

Yağmur

[email protected]

Merhaba..

Bir tv kanalına hazırladığım motosiklet programı için sizlerden destek bekliyorum..Bir motosiklet tutkunu olarak bu işi yine en iyi bilenlere sorma prensibiyle hazırladığım bu programda görmek istedikleriniz,beklentilerinizin yanı sıra göz ardı edilen tüm sorunlarınızı paylaşmanızı bekliyorum..Bu konuda bilinçsiz olan toplumumuzu hep birlikte biraz daha ileriye götürelim mi?

Sevgiler ,

Yağmur

[email protected]

süper fikir bence :cat: hoşgeldiniz ::tutkuy::

Hoşgeldiniz de hangi tv kanalı bu programın ismi nedir ?
Motosiklete dair program nerdeyse hiç denecek kadar yapılıyor öğrenirsek seviniriz..
Sorunlarımıza gelirse ;diğer araçların motosikletlerin üzerindekilerin birer insan evladı oluşlarını unutması,motosikletlerin araçtan sayılmaması,devamli bir önyargı olması (motorcuların serseri oluşu) vs,...

Önümüzdeki Hafta Çekimlerine Başlıyoruz. Yayınlanacak kanala gelince şu an 2 kanal arasında. Netleştiği zaman zaten bunu ilk siz duyacaksınız :)

Teşekkürler ilginiz için..

Anımsatma

Tekrar Merhaba arkadaşlar.. Yeni bir hatırlatma için konuyu güncellemek istedim..

Sevgiler ,

Yağmur

Aslında değinilmesi gereken bir çok konu var,
örneğin motorcuların trafikte çektikleri sorunlar, motor sürmeden önce güvenliğin önemi...
bunlar programda öncelikle değinilecek konular olmalı bence.

ayrıca böyle bir şeye vesile olduğunuz için size de çok teşekkür ederiz.
diğer arkadaşlar da size fikirlerinizi sunacaklardır.

Teşekkürler Ofelya ,

Trafikte çektiğimiz sorunları her programda elbette değineceğim.. En azından motosiklet dünyamıza yeni giren arkadaşlarımıza motosikletin ayrıntılarını detaylı bir şekilde (bakımı, onarım vs.) bilgi paylaşımı tarzında sunmayı düşünüyorum.. Yani açıkçası biraz farklı bir format hazırlamak istiyorum show amaçlıdan çıkıp öğretici bir format kapsamında düşünüyorum..Fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.

Sevgiler ,

Yağmur

Bu arada Program detayı hakkında çok fazla burda bilgi veremiyorum fikirlerini paylaşmak isteyen arkadaşlarımızı bekliyorum.

[email protected]

merhaba bu işten para kazanacak olman :cat:
senin sorunlarımızı ekranlara çıkarman bi işe yararmı bilmem ama yinede paylaşmak lazım.
-şehirlerarası yollarda ve otabanlardaki hız sınırı ?
-birçoğumuzun gerekli güvenlik ekipmanlarını kullanmaması ?
-dört tekere alışmış araç sürücülerinin motor hakkındaki bilgisizliklerinin
yollarda çıkardığı sorunlu sonuçlar ?
-trafik cezalarının orantısız oluşu, piyasa değeri 1000 lira olan bi motora 1150 lira ceza
kesmek gibi
-ehliyet kursları yeniden yapılandırılmalı mesela

Son düzenleme:
böyle bır konu için söylenecek cok şey var fakat izlenme oranında izleyenlerın sayısının yarısından fazlası yine motorcular olur . Kanaatim bu yönde şöyleki
şehırler arası yollarda mola vermiş kamyoncuların yemek yerken garsona
yaw garson değiştir şunları ne konuşuyorlar bık bık bık aç müzik dinleyelım
evde ya bey bütün gün ben bu diziyi beklıyordum bu ne şimdi
belediye otobüs şoföru okey masasında
taksı şöförü iki tek meyhanede
yine bu programı biz motorcular seyredecek biz alkışlayacağı yinede tebrık ederım inşallah başarılı olur .tabi bunlar böyledir böyle olacak diye böyle pırojeye imza atmamak olmaz tabiğ ben biraz da galiba bu saydıklarımla oturup hesaplaşmak istıyorum belkıde ondan böyle düşünüyorumcünkü bütün gün trafiğin içinde olan bu vatandaşların stresleri yaptıkları işlerin ağırlığı beni ilgilendirmiyor bunlar trafıkte saygıyı unutmuş insanlar

Hoşgeldin arkadaşım ve hayırlı olsun umarım beğenilen ve izlenen bir program olur. Belki en fazla motorcular izleceyektir ama bizim içinde yararlı olacağına inanıyorum

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
Motosikletler ile ilgili program hazırlamak ve bu programda motorcuların problemlerini topluma yansıtmak... Ddüşünce olarak güzel. Ne kadar işe yarar? Umarım herkese ulaşır, herkesin motosikletler hakkındaki düşüncelerini değiştirir, sonuçta bir yerden başlamak lazım. Bence böyle bir programda motorcuların da evde bekleyenlerinin ve sevdiklerinin olduğu mutlaka dile getirilmeli. Her motorcunun serseri motorcu olmadığı, trafikte kural tanımayıp ortalığı birbirine katanların motorcu değil çapulcu olduğu, hız limitlerinin güvenlik açısından arabalarla aynı değerlere çıkartılması gerektiği, motorun tek başına ayakta duramadığı, kuryelerden başka insanların da motora bindiği, ehliyet kurslarında hiçbirşey öğretilmediği, belediyelerin cinayete teşebbüs ederek yolları suladığını ve motorların bu sularda ayakta kalamadığını, 4teker sürücülerinin çoğunun aynaları olduğunu bilmediğini, motorların trafikte az yer kaplayıp trafik sorunlarını azalttığını, motorlar üzerindeki vergilerin AB ülkelerinde Türkiyeden kat kat az olduğunu, her motorun yakıtı koklamadığını ve bazılarının içtiğini, ülkemizde motorcuların (hatta 4teker sürücülerinin) gidebileceği adam gibi pistler olmadığından hız tutkularını yollarda gidermeye çalıştığını, yollardaki arabalar için zararsız olan o çukur ve tümseklerin motorcular için ölümcül olduğunu, kamyonlar kaymasın diye tırmıklanmış yolların motorların dengesini altüst ederek düşmesine yolaçabildiğini, vs belirtmekte fayda var. Umarım çok izlenen bir kanalda adam gibi saatte yayınlanır, herkes izler, bir işe yarar ve hazırlayanlar da çok para kazanır.

Herkese Merhaba

Merhaba Arkadaşlar ,

İlk olarak belirtmek istediğim, 7 yaşından beri motosiklet kullanıcısıyım.. Hatta son 6 ay part time 18:00 - 02:00 arası pizza dağıtımı yaptım (bir bayan için İstanbulda bunun ne kadar zor olduğunu tahmin edebilirsiniz sanırım) .. Karda kışta diyelim.. Bunu neden belirtiyorum.. Maksadım programda ordan oraya gezip şu motor şu fiyat , :rendeer:bu motor bu fiyat değil.. Benim yapmak istediğim ve burda sizlerden fikir almak istediğim programın formatının bizden olması.. Tercihim mikrofonu elime alıp ordan oraya gidip yarışları takip etmek değil.. Umarım yeterli açıklamayı yapmışımdır.. Hepinize desteğiniz için teşekkürler.

Sevgiler ,

Yağmur

Merhaba Arkadaşlar ,

İlk olarak belirtmek istediğim, 7 yaşından beri motosiklet kullanıcısıyım.. Hatta son 6 ay part time 18:00 - 02:00 arası pizza dağıtımı yaptım (bir bayan için İstanbulda bunun ne kadar zor olduğunu tahmin edebilirsiniz sanırım) .. Karda kışta diyelim.. Bunu neden belirtiyorum.. Maksadım programda ordan oraya gezip şu motor şu fiyat , :rendeer:bu motor bu fiyat değil.. Benim yapmak istediğim ve burda sizlerden fikir almak istediğim programın formatının bizden olması.. Tercihim mikrofonu elime alıp ordan oraya gidip yarışları takip etmek değil.. Umarım yeterli açıklamayı yapmışımdır.. Hepinize desteğiniz için teşekkürler.

Sevgiler ,

Yağmur

hoş geldin aramıza.forumda katılımınız nekadar fazla olursa o derece sizlerde istediklerinizi bulursunuz gibi geliyor bana.yapmak istediğiniz proğram faydalı gibi görünüyor anlatımlarınızdan ama kanalların formatları belli illa işe proğram tutsun diye, süslemeyi ,magazin eklemeyi severler.sonuç proğram sizin düşündüğünüz ve ya burda yazdığınız şekilden bir bakmışsınız çıkmış.sonra siz belki onlara kızar programı bitirirsiniz ve ya mağazin proğramı gibi olur sonuçta motosiklet severlere faydası olmaz.malum bizim medyamız reating'i olmayan sunumlara hiç sanş vermiyorlar. ama yinede yolunuz açık,proğramınız bizlerin istediği şekilde başırılı olsun isterim.bol şans :cat:

hoş geldin aramıza.forumda katılımınız nekadar fazla olursa o derece sizlerde istediklerinizi bulursunuz gibi geliyor bana.yapmak istediğiniz proğram faydalı gibi görünüyor anlatımlarınızdan ama kanalların formatları belli illa işe proğram tutsun diye, süslemeyi ,magazin eklemeyi severler.sonuç proğram sizin düşündüğünüz ve ya burda yazdığınız şekilden bir bakmışsınız çıkmış.sonra siz belki onlara kızar programı bitirirsiniz ve ya mağazin proğramı gibi olur sonuçta motosiklet severlere faydası olmaz.malum bizim medyamız reating'i olmayan sunumlara hiç sanş vermiyorlar. ama yinede yolunuz açık,proğramınız bizlerin istediği şekilde başırılı olsun isterim.bol şans :cat:

Merhaba Arjantinli ,

Yapımcım ve ben bu konuda çok ısrarlıyız emin olabilirsin.. çünkü bilinen o ki yapımcılar programın formatını magazine sürükler ;) Bu konuda özellikle çok hassasız.. Reating kaygımız yok diyebiliriz.. Zaten stüdyo olarak arkası motosiklet afişleri ile süslü bir yer kullanmıyoruz :) herkezin uğradığı bir tamirhane olacak..Bundan ne çıkar siz düşünün :)

Sevgiler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar