Herkese selam...

Merhabalar.
Ben 30 yaşında, 15 yıllık motor kullanıcısıyım. Biri Yamaha xt 600 diğeri Honda Titan 125 olan 2 motorum var. :p
10 yıldır İstanbulda Kurye olarak çalışıyorum, e tabiki yaz kış motor üstündeyim.
Çoğumuzun zevki-sefası motosiklet genelde benim cefam olsada, motorsuz günüm geçmez. :p

Herkese dikkatli, bilinçli ve keyifli sürüşler diliyorum.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Selam makbas hosgeldin
Motosiklet ile istanbulda yaz kış motor kullanmak gercekten zor olsa gerek
Tecrubeleini ibizmle paylasirsan co seviniriz.
Bu sagina soluna bakmadan birden serit degistiren soforlere ne yapıyorsunuz :farao:

Hoşbulduk arkadaşlar, teşekkür ederim. :p

Skullhunter,
Bu sagina soluna bakmadan birden serit degistiren soforlere ne yapıyorsunuz
Malesef bu şekilde dikkatsiz o kadar sürücü varki, bütün günüm onların ani hareketlerinden kurtulmak için, pürdikkat geçiriyorum. Dalgınlığa yer yok.

makbas' Alıntı:
Çoğumuzun zevki-sefası motosiklet genelde benim cefam olsada, motorsuz günüm geçmez. :p

.
abi napmışsın sen yaw hayatımda tek bıkmıyacaam bi şey varsa o da motordur motordan şikayet edilirmi hiç aaaa çok ayıp yakısmıyo vallaha senin gibi 15 senelik motorcuya euheuhe :cherry:

boy

Hoşgeldin makbas... Arkadaşlar bu arada ben de çok eski bir motor kullanıcısıyım. Hayatım, gençliğim motor üstünde geçti. Motorla yattım, motorla kalktım desem yalan olmaz. Her türlü motoru kullandım. Honda CBR 600F Sport dışında bir de 1990 :jocolor: model Honda Kinetic Scooter motorum var ve ilk sahibiyim. Türkiye'de satılan ilk Honda Kinetic'tir kendileri :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba ,

Hoşgeldinnn.. :cat:

boy' Alıntı:
Honda CBR 600F Sport dışında bir de 1990 :jocolor: model Honda Kinetic Scooter motorum var ve ilk sahibiyim. Türkiye'de satılan ilk Honda Kinetic'tir kendileri :cherry:
abi ne yaptın ben o yıl doğmuştum yaaaaa
daha 1 yaşında bıle degıldım sımdı anladım ''Yaşımın'' nekadar küçük olduğunu....[görüntüde değişebilir] :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar