- Konu Yazar
Arkadaslar herkese selamlar ben araniza yeni katildim. Istanbul anadolu yaklasinda uluslararasi bir sirketin bilgi islem departmanında Network Muhendisi olarak calismaktayim. evim avrupa yakasinda. bundan sonra siteyi ve forumu surekli takib edecegim. zira harika bilgiler ile dolu oldugunu gordum. bu yaz bende bir motor almayi planliyorum. insallah araniza katilacagim bu sene. almayi planladigim motorlar hakkinda da sizlerden bilgiler almak ve degerli tecrubelerinizden istifade etmek istiyorum. bunlari ilgili konu basliklari aştinda sizlerle paylasacagim.
saygilar.
Arkadaslar bu arada ben motor alicam. bu konudada sizlerin degerli fikir tavsiye ve yorumlarinizi almak isterim. durmumdan kisaca bahsetmek gerekirse şoyle: şimdiye kadar scooter mobilet tarzı otomatik şanzıman küçük motorlara bindim. manule vitesli motor tecrubem yok. yani yok derken sağda solda binip kısa metrajlı
) turar attığım arkadaşların motorları oldu ama kendime ait sürekli bindiğim bi motorum olmadı. şimdi benim durumumdaki bi adamın alacağı makine nasıl bişey olmalı. benim kafamda Hyosung GT250 R var onla başlayım diyom. ama bi aklımda almışken kıy paraya 600 cc lik bi makine al diyo. onlardanda kafamda 2 model var biri kawasaki ZX6R diğeri Honda CBR 600 RR. bana bir yol gösterin sizce ne yapmalıyım. 250 cc iyimidir başlangıç için. yada direk 600 mü alıyım. eğer 250 cc iyi ise bu Hyosung nasıldir. yada ona alternatif başka bişeyler araştırayım mı.
saygilar.
Arkadaslar bu arada ben motor alicam. bu konudada sizlerin degerli fikir tavsiye ve yorumlarinizi almak isterim. durmumdan kisaca bahsetmek gerekirse şoyle: şimdiye kadar scooter mobilet tarzı otomatik şanzıman küçük motorlara bindim. manule vitesli motor tecrubem yok. yani yok derken sağda solda binip kısa metrajlı
Son düzenleme: