Herkese Selam

Arkadaslar herkese selamlar ben araniza yeni katildim. Istanbul anadolu yaklasinda uluslararasi bir sirketin bilgi islem departmanında Network Muhendisi olarak calismaktayim. evim avrupa yakasinda. bundan sonra siteyi ve forumu surekli takib edecegim. zira harika bilgiler ile dolu oldugunu gordum. bu yaz bende bir motor almayi planliyorum. insallah araniza katilacagim bu sene. almayi planladigim motorlar hakkinda da sizlerden bilgiler almak ve degerli tecrubelerinizden istifade etmek istiyorum. bunlari ilgili konu basliklari aştinda sizlerle paylasacagim.

saygilar.

Arkadaslar bu arada ben motor alicam. bu konudada sizlerin degerli fikir tavsiye ve yorumlarinizi almak isterim. durmumdan kisaca bahsetmek gerekirse şoyle: şimdiye kadar scooter mobilet tarzı otomatik şanzıman küçük motorlara bindim. manule vitesli motor tecrubem yok. yani yok derken sağda solda binip kısa metrajlı :)) turar attığım arkadaşların motorları oldu ama kendime ait sürekli bindiğim bi motorum olmadı. şimdi benim durumumdaki bi adamın alacağı makine nasıl bişey olmalı. benim kafamda Hyosung GT250 R var onla başlayım diyom. ama bi aklımda almışken kıy paraya 600 cc lik bi makine al diyo. onlardanda kafamda 2 model var biri kawasaki ZX6R diğeri Honda CBR 600 RR. bana bir yol gösterin sizce ne yapmalıyım. 250 cc iyimidir başlangıç için. yada direk 600 mü alıyım. eğer 250 cc iyi ise bu Hyosung nasıldir. yada ona alternatif başka bişeyler araştırayım mı.

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

aramıza hoşgeldin. ben de Avrupa yakasında bir firmada bt teknisyeni olarak çalışıyorum.

anladığım kadarıyla bu camiaya yeni adım atıyorsun. BEnce yapman gerekn şey ehliyet almak site sponsoru olan gelişim sürücü kursuyla irtibata geç hem ehliyetini almış olursun hem de oranın pratik eğitimlerine katılarak kendini geliştirmiş olursun orada hem otomatik hem de manuel vitesli motosikletlerle eğitim veriyorlar. ben vitesli motosiklet kullanmayı orada öğrendim. tavsiye ederim. gt250r 250 cc lik bir motosiklettir fakat emsallerinden daha hızlıdır bana göre( diğer 250 cc lere oranla) başlangıç için iyi midir dersen o konuda bir fikrim yok hiç kullanmadım bilemicem. silindir hacmi açısından başlangıç için uygun ama, o makinanın tarzı ve performansı çok farklı. o makineye o parayı verene kadar 2. el 600 cclik makina al diyenlere kulak asma bence alacağın motorla deneyim kazandıktan sonra da satıp üstüne biraz ekleyip bahsedilen makinayı alabilirsin bence. bu benim düşüncem hiç bir şey senin hayatından daha değerli değildir.

sağlıcakla.

evet arbetus camiaya yeni katıldım. umarım güzel dostluklar için iyi bir başlangıç olur.bu arada meslektaş sayılırız sende bt cisin. evet ben kararımı verdim kesinlikle 600 lük bir makine almıycam. şimdilik en azından. ufak başlamak en iyisi. şu anda Honda Cbr 125 ile Hyosung GTR 250 arasında gidip geliyorum bunlardan birisi olacak ama hayırlısı bakalım. bu arada gelişim sürücü kursında site üyelerine herhangi bir indirim söz konusu mu acaba ? birde evraklarla ilgili yardımcı oluyolarmı savcılık temiz kağıdı felan.

gerçekten fiyat konusunda da evrakların hazırlanmasında ve eğitimde de çok yardımcı oluyorlar. açıkcası ben oraya gittiğimde doğru dürüst vitesli motor hiç kullanmamıştım şu an kendi motorum ile 4000 kmye dayandım :) şimdiki hedefim kawasaki en500 vulcan almak. bahsettiğin diğer iki modelin de bu sitede başlıkları var oralara uğramanı tavsiye ederim. gelişim sürücü kursuna gitmeni şiddetle tavsiye ederimhem fiyatı uygun hem de verdikleri eğitim çok kaliteli ilk fırsatta ben de gelişime 3 tane arkadaşımı a2 ehliyeti için getiricem. kimbilir belki kurs arkadaşı olursunuz arkadaşlarımla.
sağlıcakla.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza hoş geldin

bence birden büyük cc ye gecme derim bu aralar kaza haberlerine yeterince üzüldük

150-250 cc bi vitesli motosiklet aldıktan sonra biraz tecrübe kazanıp büyük cc ye gecersen daha iyi olur sanki

gerçekten fiyat konusunda da evrakların hazırlanmasında ve eğitimde de çok yardımcı oluyorlar. açıkcası ben oraya gittiğimde doğru dürüst vitesli motor hiç kullanmamıştım şu an kendi motorum ile 4000 kmye dayandım :) şimdiki hedefim kawasaki en500 vulcan almak. bahsettiğin diğer iki modelin de bu sitede başlıkları var oralara uğramanı tavsiye ederim. gelişim sürücü kursuna gitmeni şiddetle tavsiye ederimhem fiyatı uygun hem de verdikleri eğitim çok kaliteli ilk fırsatta ben de gelişime 3 tane arkadaşımı a2 ehliyeti için getiricem. kimbilir belki kurs arkadaşı olursunuz arkadaşlarımla.
sağlıcakla.

evet şimdi sitelerini inceledim de bunların yeri kardıköydeymiş yaa :((((. karşıda yani. bana cok uzak gidip elmek çok problem olur.. ben en iyisi bizim yakada biyer bakıyım.

aramıza hoş geldin arkadaşım bana sorarsan 250 cc gecme motorda tam hakimiyet kazandıktan sonra motoru büyüt kazasız yolculuklar dilerim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaslar herkese selamlar ben araniza yeni katildim. Istanbul anadolu yaklasinda uluslararasi bir sirketin bilgi islem departmanında Network Muhendisi olarak calismaktayim. evim avrupa yakasinda. bundan sonra siteyi ve forumu surekli takib edecegim. zira harika bilgiler ile dolu oldugunu gordum. bu yaz bende bir motor almayi planliyorum. insallah araniza katilacagim bu sene. almayi planladigim motorlar hakkinda da sizlerden bilgiler almak ve degerli tecrubelerinizden istifade etmek istiyorum. bunlari ilgili konu basliklari aştinda sizlerle paylasacagim.

saygilar.

Arkadaslar bu arada ben motor alicam. bu konudada sizlerin degerli fikir tavsiye ve yorumlarinizi almak isterim. durmumdan kisaca bahsetmek gerekirse şoyle: şimdiye kadar scooter mobilet tarzı otomatik şanzıman küçük motorlara bindim. manule vitesli motor tecrubem yok. yani yok derken sağda solda binip kısa metrajlı :)) turar attığım arkadaşların motorları oldu ama kendime ait sürekli bindiğim bi motorum olmadı. şimdi benim durumumdaki bi adamın alacağı makine nasıl bişey olmalı. benim kafamda Hyosung GT250 R var onla başlayım diyom. ama bi aklımda almışken kıy paraya 600 cc lik bi makine al diyo. onlardanda kafamda 2 model var biri kawasaki ZX6R diğeri Honda CBR 600 RR. bana bir yol gösterin sizce ne yapmalıyım. 250 cc iyimidir başlangıç için. yada direk 600 mü alıyım. eğer 250 cc iyi ise bu Hyosung nasıldir. yada ona alternatif başka bişeyler araştırayım mı.

Hoşgeldin sevgili arkadaşım öncellikkle çok iyi bir başlangın yaptığın için çok tebrrik ediyorum bazı arkadaşlar varki kendilerini zorla tanıtıyolar resmen :queen: :queen: :queen:
umarım istediğin gibi bi makina alırsın kendine
benim fikrimi soracak olursan 250cc lik bi makina ile başlaman en uygunu eğer rr bi makina istiyosan hyosun gtr250r süper bi seçim olur heee ben greajla falan uğraşamam diyosanda yine hyosung comet var şiddetle tavsiye edilir

aramıza hoşgeldin iyi vakit geçirmen dileğiyle:rendeer: motor konusuna gelince başlangıcta motor hacmi ufak olan motorlarla başlasan daha iyi olur diye düşünüyorum biraz daha tecrübe sahibi olduktn sonra büyük bi motora geçmen senin için sorunsuz olur sıkıntı çekmezsin...

aramıza hoşgeldin bence al bi 250 cc bak keyfine acele etme kime sorsan sana aynı tavsiyeyi yapacak. Benim tavsiyem ise honda cbf 250 olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar