Herkese Selam

Bende aranıza yeni katıldım. Siteyide tamamen bir tesaduf sonucu buldum. Yas 21 yarısmaya istanbul kadıkoy den katılıyorum yarısmacı arkadaslara basarilar dilerim. :p :p
Bide gerci bu kısımla alakalı degil ama bi soru sorucam su adresteki http://www.yamaha-motor-europe.com/products/gearbox_50cc/50cc/tzr.jsp motor baslangic icin nasıldır turkiyede bulunabilirmi acaba yoksa baska tavsiyeleriniz varmı? cevaplar ve oneriler icin simdiden tesekkurler.

bende senin gibi yeniyim ikimizde hoşgeldik ozaman

ve tüm arkadaşlara slm olsun.
bu iyi bir motor bende yeni başlayacağım ve daha sakin bişeyle vitesli motora alışmayı ve manevra kabiliyeti gibi zamanla kazabılan yetenekleri daha az riskli bi motorla kazanmayı uygun görüyorum.50ccsanırım onun vites kutusuyla alakalı bir değer.baktığın motor güçlü bi motora benziyor yoksa 50 cc hicimli bimoyotu olduğuna inanamam(her nekadat teknik özellikleri öle desede :silent: ) türkiyede yok,sen gene kendin bi arat ben bulamadım :thumleft:

hoşgeldin siteye. bu motor çok entersan bişi ben anlamadım? 50 cc ve 2 hp görünüyo ama nasıl gidiyodur hiç bir fikrim yok? :silent:

hoşgeldin siteyi tesadüf sonucu bulanlar çogalıyo sasırtıcı ama guzel :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar