Herkese Selam bende geldım

Herkese tekrar merhaba,yaklasık 2 senedır sıteyı takıp etmeme ragmen en sonunda yenı motor alabıldım
2 sene boyunca motosıklet hakkında cok sey ogrendım bu acıdan sıteye tekrar tesekku ederım
kendı butceme gore en uygun motoru aldıgımı dusunuyorum
aslında hersey ıstanbul dan sonra ankara ya uyum sorunu ıle basladı
ankara cok sıkıcı geıyordu bırseyler yapmalıydım
ve ıs yogunlugu,stresden lıken palnus(nedenı bılınmeyen stresle baglantılı bır cılt hastalıgı,vucudunuzn herhangı bır yerınde kızarıklık olusuyor ve kasınıyor:mrgreen:)
bu son nokta oldu zaman gecıyordu ve hayatıma yenı bır renk katmalıydım
ehlıyetımı gecen sene almama ragmen daha once hıc motosıklet kullanmamamıstım
oncelıkle bır kursa gıtmelıydım adventure motor kursuna gıttım 3 ay
sonra
250 cc mı 600 mu dıye dusunup(kasınıp:queen:)durdum
cok kısıye danıstım cok dusundum
ve en sonunda hyosung 650 gt de karar kıldım

ıstanbula gıttım aldım geldım:bounce:(kendım getırdım:cherry:)bıraz delılıgım tutar bazen
en sonuda yagmurlar dındı ve fotograf cektırmek ıcın motorumun yanına kostum
soyle bır tur atayım derken de dustum
neyse kı full korumaydım ama ne yazıkkı revı mont ve pantalonumda yırtıklar,depoda cızık ve gocuk,arka ayaklık ve vıtes pedalı kırıldı:salut:
herseyın hayırlısı:queen:u
bundan sonra ılk ısım daha dıkkatlı olmak ve lastıklerı degıstırmek:cherry:
herkese ve ozellıkle ankaralı arkadaslara selamlar toplantılarda gorusmek uzere:rendeer:

hayırlı olsun motorun iyi seçim yapmışsın ama direk 650 cc le başlamışsın :queen:
dikkatli kullan güle güle bin :cherry:

tesekkurler bıraz sabırsızım sanırım ama bır musıbet bın nasıhattan ıyı:cat:

hayırlı olsun :rendeer: kardeşim kazasız belasız kullanman dileğiyle

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haşgeldin yeni motosikletin hayırlı uğurlu olsun..kazasız belasız inş...:rendeer:

hoşgelmişin PaskalNouma
hayırlı olsun motorunda kazasız belasız sürmek nasip etsin Allah

Hoşgeldin, eğitim alman çok güzel ama onu motosiklet kullanarak tecrübeni arttırman gerekiyor.İlk altı ay öğrenmek için uslu uslu bin, tam öğrendim dediğin zamanda dikkatli ol en tehlikeli zamandasın demektir. buda yaklaşık 5.000 km demek

Yani yazı,kışı ve baharı görmeden bunu bir daha tekrarlamadan iyice öğrenmiş sayılmassın istediğin kadar km yap yapacağın her kmde yeni bir şeyler öğrenmeye başlayacaksın veya hatanı göreceksin.

Ben 1974 den beri trafiğin içindeyim ama hala yeni yeni insanların psikolojik davranışlarını görüyor ve öğreniyorum.

Öğrenmenin yaşı yoktur. Her yaşta yeni bir öğrenecen.

Huzurlu ve mutlu olman dileğiyle

merhaba ve hoşgeldin.
daha önceden motosiklet tecrübesi olmayan arkadaşlarımızın çoğunluğu,hız mefrumuna alışık değildirler ve motosikleti de tanımayınca işler daha da zorlaşır.

gaz'ı açar süratlenirsin ama kullanılan motosiklet acaba nekadar mesafede durabilecek ya da (mili saniyelerler ölçülebilecek sürelerde )sürücünün karar verme aşamasındaki kararlılığı, zamanlama,refleksleri,manevra kabileiyeti vs vs çok önem taşımakta.

kulaktan dolma, motosiklet kullanmak bisiklet kullanmak gibidir hatta daha da kolay diye laflarlar bazen! bunların ne kadar yanlış ve ciddiyetsiz tespitler olduğu,ilk kaza yapılınca anlaşılıyor:pale:

Ufak tefek sıyırıklarla atlattığın bu kaza inşallah ilk ve son olur:wiinkk:
Motosikletini güzel ve kazasız günlerde kullanırsın inşallah.

Selamlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese ve ozellıkle ankaralı arkadaslara selamlar toplantılarda gorusmek uzere:rendeer:

Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz, bir şeyleri çok güzel anlatmışsınız, hayırlı olsun

ve aynı zamanda geçmiş olsun, görüşmek ümidiyle, iyi sürüşler :rendeer:

Son düzenleme:
Hoşgeldin kazasız belasız bimen dileği ile.. dikkat et son kazan olsun bu inşallah.. lastiklerini bencede değiştir... ankaranın havaları için özellikle sakat bir durum...

aramıza hoşşgeldin 2 yıL sonra :) aman dikkat motorun hayırlı olsun :)

Motosikleti
Dl650vstorm
hoşgeldin paskal kızmasın ismini kullandın diye bilirsin tersdir biraz:mrgreen:
motorun iyiymiş hayırlı olsun.:cat:

aramıza hoşgeldin tekrar diyelim o zaman. kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle kendine iyi bak .ruhunu değil lastiğini yak:cat:

Hoşgeldin, eğitim alman çok güzel ama onu motosiklet kullanarak tecrübeni arttırman gerekiyor.İlk altı ay öğrenmek için uslu uslu bin, tam öğrendim dediğin zamanda dikkatli ol en tehlikeli zamandasın demektir. buda yaklaşık 5.000 km demek

Yani yazı,kışı ve baharı görmeden bunu bir daha tekrarlamadan iyice öğrenmiş sayılmassın istediğin kadar km yap yapacağın her kmde yeni bir şeyler öğrenmeye başlayacaksın veya hatanı göreceksin.

Ben 1974 den beri trafiğin içindeyim ama hala yeni yeni insanların psikolojik davranışlarını görüyor ve öğreniyorum.

Öğrenmenin yaşı yoktur. Her yaşta yeni bir öğrenecen.

Huzurlu ve mutlu olman dileğiyle
Gercekten de oyle ıstanbul dan ankaraya gelınce kendıme guven geldı sanırım ama allah dan ucuz atlattım
bırde ıstanbulda hep arkadaslarla gezmıstık boylece daha kontrollu oluyor ınsan tek basına gezmenın pek tadı yok:pale:

hoşgeldin paskal kızmasın ismini kullandın diye bilirsin tersdir biraz:mrgreen:
motorun iyiymiş hayırlı olsun.:cat:

Paskal gerı gelsın de onemlı degıl ters olması
bu arada 06 b 1903 plakama kavusmama az kaldı:cherry:

hayırlı olsun artık deneyimlerini bizimle paylaşırsın.

deneyımlerı:p
1-otobus ve kamyonları geınce savruluyosun
2-benım gıbı bolu dagından bu mevsımde gecersenız full koruma olmalısınız
benım tek hatam yazlık eldıvenle gecmektı ellerım dondu :farao:
3-kaza dedıgın bır anlıkmıs sukur kı full korumaydım bana bı sey olmadı
aksam eve gıdınce motorum kaza resımlerını eklıcem

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar