herkese selam bende artık burdayım

:cat: slm ben bursadan mustafa bu sıteye daha onceden uyeydım ama tanısmak bugune kısmetmıs motorsıklet benım ıcın vazgecılmezdır 13 yasımdan bu yana motor kullanıyorum suan 20 yasındayım ve cok mutluyum ılk motorum pevgeot 70 cc lık bı motordu:) daha sonra pevgeot nınja 50cc motoraldım,bundan sonra honda tıtan aldım ,daha sonra nınja zx6 maceram oldu ehlıyetı alınca ama fazla surmedı 2 ayada arabaya carptım ve 13 gun hıc kalkamadım yataktan daha sonra bu motoru sattım ve ybr125 aldım ,ve son olarak honda cgl 125aldım ve artık bu motordanda sıkıldım sımdıde cbr 125 almaya kara verdım boyle yanı bu sıteye uyue oldugum ıcın mutluyum herkese cok lm lar:cat: :cat:

öncelikle hoşgeldin.
daha sonra kendine dikkat et... motordan da sıkılma(temenni)... iki üç sene sonra annesini ikna etmeye çalışan bi genç motorcu " -bak naciye teyzenin oğlu mustafa abine motora bindi de ... " ile başlıyan bi cümle duymak zorunda kalmasın...
son olarak tekrar merhaba

hosgeldin. hangi şehir belirtirmisin.
ayrıca foto güzel.ancak fotoda plaka okuyamadım

mkerdal' Alıntı:
hosgeldin. hangi şehir belirtirmisin.
ayrıca foto güzel.ancak fotoda plaka okuyamadım
arkadasım baslıktada belırttım bursa dıye ama gozunden kacmıs heralde plaka 16 CCZ 57 :cat:

hoşgeldin,iflah olmaz motorcuymuşsun.Helal olsun,bide dikkatli ol diycemde hoş bilerek olmuyo ya bu kaza denen şey.Eh elinden geldiği kadarıyla ol bari.:cat:

hoş geldin.
mt. izmir adına selamlar.
sevgi ve saygıyla kal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar