herkese merhabalarr

ben aranıza daha bu gun katıldım :)
ben E.C [ enduroclub.org ] uyesıyım [arızalılardan :)] bıde buraya bakım dedım ne var ne yok :) ıyı ettım gıbı gelıo ama bakalım hayırlısı bu arada üsküdar ve cevresındekı arkadaslar ozel msj atarsa sevınırım

:bestmt: 'e hoşgeldin....!:rendeer:
Bende Beykoz'danım:cherry:

hoşgeldin arkadaşım. gezilerinizi takip ediyorum gerçekten çok süperler :rendeer:

hoşbuldum saolun arkadaslar :)
bu arada pazar gunu fuara gıdecek varsa bıze katılabılır yada bız sıze katılırız farkmaz yani :)
gelecek arkadaslar ıcın pazar ( 02.04.2006 )sabah saat : 10:00 da capitolun onunde olursunuz...

NeTMaViSi' Alıntı:
hoşbuldum saolun arkadaslar :)
bu arada pazar gunu fuara gıdecek varsa bıze katılabılır yada bız sıze katılırız farkmaz yani :)
gelecek arkadaslar ıcın pazar ( 02.04.2006 )sabah saat : 10:00 da capitolun onunde olursunuz...

Hoşgeldin dostum:rendeer:
burası motorsiklet kardeşlik sitesi burada cc önemli değil yaş önemli değil sadece ruh önemli:rendeer:
bu arada sitenin duyurular bölimine bir göz atarsan sitenin cumartesi buluşması için belirlediği bir buluşma göreceksin katılmak istersen belirtilen yerde olman yeterli :cat:

bu arada sitenin duyurular bölimine bir göz atarsan sitenin cumartesi buluşması için belirlediği bir buluşma göreceksin katılmak istersen belirtilen yerde olman yeterli :cat:[/QUOTE]
evet gordum onu ama ben pazar ıcın yazı yazdım gelmek ısteyen varsa buyursun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar