Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben aranıza daha bu gun katıldım
ben E.C [ enduroclub.org ] uyesıyım [arızalılardan ] bıde buraya bakım dedım ne var ne yok ıyı ettım gıbı gelıo ama bakalım hayırlısı bu arada üsküdar ve cevresındekı arkadaslar ozel msj atarsa sevınırım
hoşbuldum saolun arkadaslar
bu arada pazar gunu fuara gıdecek varsa bıze katılabılır yada bız sıze katılırız farkmaz yani
gelecek arkadaslar ıcın pazar ( 02.04.2006 )sabah saat : 10:00 da capitolun onunde olursunuz...
hoşbuldum saolun arkadaslar
bu arada pazar gunu fuara gıdecek varsa bıze katılabılır yada bız sıze katılırız farkmaz yani
gelecek arkadaslar ıcın pazar ( 02.04.2006 )sabah saat : 10:00 da capitolun onunde olursunuz...
Hoşgeldin dostum:rendeer:
burası motorsiklet kardeşlik sitesi burada cc önemli değil yaş önemli değil sadece ruh önemli:rendeer:
bu arada sitenin duyurular bölimine bir göz atarsan sitenin cumartesi buluşması için belirlediği bir buluşma göreceksin katılmak istersen belirtilen yerde olman yeterli :cat:
bu arada sitenin duyurular bölimine bir göz atarsan sitenin cumartesi buluşması için belirlediği bir buluşma göreceksin katılmak istersen belirtilen yerde olman yeterli :cat:[/QUOTE]
evet gordum onu ama ben pazar ıcın yazı yazdım gelmek ısteyen varsa buyursun