herkese merhaba

vlad1462' Alıntı:
aha siteye yeni bayan üye geldi.saldırın:queen:
hoşgeldin aramıza:rendeer:
pınarcığım bakma sen bu kaçıklara:p
bi sıkıntın olursa bana özelden ulaş yardımcı olurum ben sana:queen: :queen:

Arkadaşlar öyle dalgaya sarmışınız ki bütün üyelere hoşgeldin dememe karşılık pınara demiyeceğim :pale:
adımın sapıklar listesine yazılmasını istemem :wiinkk:
Pınar benden hoşgeldin yok başının çaresine bak:p

teşekkür ediyorum..... arkadaslar cok sık giremiyorum nete iş güç malum :p

ya bi sıkıntım var ama izmirde oturan arkadaslar yardımcı olabilirler ancak diye düşünüyorum ikinci el(ybr) temiz bi alet lazım :p cok toyum önce bunu halledelim kalıcılık konusunda şüpheniz olmasın

Vay be ben ilk uye oldugumda beş kişi hoşgeldin demişti.Şu olaya bakarmısın ya?Neyse oncelikle merhaba Pınar hanım ben İzmir'de değilim ama size yardımcı olurum.Hemen su an itibariyle ybr aramaya cikiyorum.Motoru bulup,İzmir'e getiririm.Siz hiç dert etmeyin.:queen: :queen:

Bu arada bakıyorum da Sayın moderatorlerimiz flood olayında bayan uyelere ayrıcalıklı davranıyor.Benim mesajlar hemen uyarılmıştı.Nickimi pazeriye mi yapsam,ne yapsam?!:pr: :queen:

Son düzenleme:
pınar sonunda teşrif etti :) ama hala hoşbulduk demedi:queen:

pıanar temizini aryoarum diyasun ya taksiden yada kuryeden çıkma olmadık ça sorun olmaz bence ybr yani sonuçta sorunu olsa olsa ne kadar olabilirki

RAPTOR666' Alıntı:
pınar sonunda teşrif etti :) ama hala hoşbulduk demedi:queen:

pıanar temizini aryoarum diyasun ya taksiden yada kuryeden çıkma olmadık ça sorun olmaz bence ybr yani sonuçta sorunu olsa olsa ne kadar olabilirki

Dostum bu motor kuryedende çıksa işgörür benim önceki motorumda ybr idi şimdi başka arkadaşım kullanıyor. Ama pınara 2006 model tavsiye ederim şuanda 2,elleri piyasada mevcut. 2005 harbiden tutulmadı. Bu arada hoşgeldin pınar Saygılar...

:queen: günaydın pınar sana fikir verirdik ama kıza asılıyor diye adımız çıkar diye senden uzak duruyoruz:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben dememişmiyim :cherry: İyi bi hoşgeldin de ben diyim.
Ailemize hoşgeldin pınar arkadaşım :rendeer:

Arkadaşla eh yuh artık yaa !!! Tamam iyi karşılama iyidir ama "hoşgeldin" olayının ..oku cıkmış burada.
Hoşgeldin pınar :)))))))))))))))))))))
Buradaki bu "hoşgeldin" geyiği sonsusa dek sürüp bir kısır döngü olsun derim.

HOOŞ GELDİN KARDEŞ...
bayanlara daha çok hoşgeldin denmesi kadar doğal olan ne var? az olan kıymetlidir!... :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar