herkese merhaba

Prometheus' Alıntı:
Dinime küfredenin bari kendisi müslüman olsa :queen: İlk kim hoş geldin demiş baksanıza :p :cherry:

ben her yeni gelen üyeye "hoşgeldin :rendeer: " diyorum. ama bazıları sadece bayanlara diyor :p :queen:

Yok ben açtım tanışma başlığını, seri şekilde herkese "Hoşgeldin :rendeer: " mesajı attım :cherry: Cinsiyet ayrımcılığı yapmam ben :mrgreen: Valla yapmam :mrgreen: Yapmıom bak :queen:

Tüm arkadaşlara merhabalar. Ben de hem forum, hem de motosiklet dünyası için yeni bir üyeyim. Motosiklet geçmişim yok ama kawasaki zx 6r ile başladım. Motorumu alalı 1 ay oldu. Çok güzel, çok memnunum. Balıkesir'de bir ilköğretim okulunda bilgisayar öğretmeniyim. Foruma sık sık girip, yazılanları okuma fırsatı bulacağımdan önerilerinizi bekliyorum.

hoşşşgeelllldddiinnnnnnnn oollleeyy çoğalıoruzz ::koop:: ::koop:: ::alkiis:: ::dalga:: ::dalga:: :flower: :flower: ::koop::
bakma bunlara sen zararsız deli bunlar :mrgreen: :mrgreen: :queen:

hahaha yahu bende ilk girdiğimde bir Allahın kuluda hoşgeldin deseydi ya:queen:
ondan soora bide cinsiyet ayrımı yapmayız diyonuz:queen: yapıyonuz işte yamyamlar :queen:
bu arada pınarda bi hoşbulduk deseya:silent:

Son düzenleme:
RAPTOR666' Alıntı:
hahaha yahu bende ilk girdiğimde bir Allahın kuluda hoşgeldin deseydi ya:queen:
ondan soora bide cinsiyet ayrımı yapmayız diyonuz:queen: yapıyonuz işte

kesinlikle düşündüğün gibi değil, bu sitede herkez mümkün olduğu kadar tüm yeni üyeleri karşılarlar ama siz nasıl oldu gözden kaçtınız anlayamadım.
her ikinizde aramıza hoşgeldiniz, izmir gurubundan ve karşıyaka dan selamlar.
saygı ve sevgiyle kalın.

böyle birden hurra diye atlarsanız kız ürker gider işte gitti:pale: ,hadi bakalım geri çağırın gelsin bir kere selam dedi diyeceğine pişman ettiniz kızı be yazıklar olsun size:pr: günde 4 er 4er hoşgeldin deseniz suyunuzmu çıkar:queen:

Motosikleti
Su Motoru
2005 ler arızalı mı çıkmış :cherry:. O zaman ben şanslıyım benimki taş gibi :p ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar