herkese merhaba

yazmaya başlıyorum ama bilmiyorum doğru yeremi yazıyorum.. motor tutkusu 4 ay önce ilk kez vitesli bir motor kullanmamla başladı.. ama biraz hızlı sarıyor sanırım bu tutku insanı.. ve sanırım şanslıyım bir efsaneyle öğrendim motor kullanmayı 1952 bmw r 26.. ilk başta tedirgindim ama şimdi her gece rüyamda.. ben darıcada bir ilköğretim okulunda müzik öğretmeniyim. şimdi tek hayalim kendi motorumu alabilmek.. 14 yaşımdan beri araba kullanıyorum. ama artık araba kullanmaktan eskisi gibi keyif alamıyorum.. çok geç tanıştım iki tekerle.. ne kadar büyük bir dünyadan habersizmişim.. geçte olsa artık biliyorum ;UÇMAYA EN YAKIN ŞEY MOTORUN ÜZERİNDE OLMAK...

Hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle içindeki motosiklet aşkı dinmesin.

aramıza hoşgeldin kardeşim :rendeer:

gözden yaş geldimi iflah etmezsin motosikletine enkısa zamanda kavuşursun umarım

şimdiden rüzgarın bol olsun :cat:

zehiri almış yeni bir arkadaşımız hadi hayırlı sürüşler...........

hosgeldın hocam kaptırmıssın kendını gecmıs olsun arabayı unut artık

gecmis olsuuuuuun :rendeer: bagimlisi olmaktan gurur duyabilecegin bir topluluga ve dunyaya hosgeldin motorize dostum! (ruhun yeter!)

hocam hoşgeldin. umarım kendi motorunu biran önce olabilirsin.

Aramıza hoşgeldiniz. Katılımcı olursunuz umarım. En kısa sürede gönlünüzdekine kavuşmanız dileğimle...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen yenisin galibaa :mrgreen:
hoş geldin dostum katılımcı olman dileğiyle :cat:

herkese teşekkür ederim.. bu samimi karşılama için.. eminim hem kalıcı hemde katılımcı olurum. ben ayvalıklıyım(balıkesir ayvalık) eger o taraflara gezi planları olanlar olursa elimden geldiğince yardım ederim. en azından rehberlik yaparım. tekrar tekrar teşekkür..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar