herkese merhaba

ben motorsiklet kullanmaya yeni basladım ve bu siteyi yeni kesfettim. beni kabul ederseniz cok sevinirim. en kısa zamanda 4 zamanlı bir scooter almayı düşünüyorum. yardımcı olursanız cok sevinirim.

aprilla scarabeo 200 ya da burgman 150 almyı dusunuyorum, ne dersiniz

hoş geldin, bi burgman hastası olarak ben direk burgman derim :) ama tabi bi hakiki bilene danış önce, aprilia'yı bilmiorum çünkü

beni kabul edermisiniz demişsin. e kovacaklar değilya. burayı girilsin diye açtılar.:)) hem aşırı sevgi ile karşılayacaklarından emin ol. bana öyle yapmışlardı

sevgi yumağı haline gelecez:))))) hoş geldin benim scooterler hakkında fazla bilgim yok ama geçen şu kanuninin scooterine baktım baya güzel şekil yani 125 cc 4 zamanlı falan fiyatta iyi yazıları sök kullan kanuni karizmayı bozabilir:))))))

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Aramıza Hoşgeldin gita :thumleft:

hoşgledin. motorlardan şekil itibarıyla burgmanı beğeniyorum. teknik olarak bir bilgim yok. :thumleft:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam ,

Tabiki de hoşgeldin..Ancak ben aprilla yı tavsiye ederim.Bi arkadaşım kullanıyo çookk memnun am teknik detaylar hakkında bilgi veremicem..Halen kullanmaya devam ediyo..Bence bu konuda ikisini de bi kullan derim.::)Hangisinde kendini süper hissedersen ona ok. de... :farao:

hoşgeldin...burgman alabiliyosan al süper motor ... ama daha hesaplı büyük olsun diyosan sana şu anda kendimin kullandığı sym yi önericem 150cc 4 zamanlı yol tutuşu falan süper 2 kişi rahat gidiyor . burgman tipinde suzuki fabrikasında yapılıyor zaten. fiyatlarıda uygun 4-5 arası..

bugün nişantaşı'nda gördüm bi scarabeo 200 ve direk burgman derim tipten, ama tabi seçim senin ve hala teknik detaylara bişi diyemem

boy

Hoşgeldin gita :mrgreen:
Neden scooter almayı düşünüyorsun? Daha ciddi bir motor almayı neden düşünmüyorsun? Yeni kullanmaya başladığına göre bana göre sana en uygun motor 250-400cc bir motor. Vitesli olması daha iyi. Otomatik motordan keyif alınmıyor. Deviri hissetmeli, vites geçişleri arasındaki beygiri hissetmeli diyorum :cherry: Kanuni Scooter konusuna gelince... Bugün Maslak otosanayideki Yamahacıdaydım ve orada gördüm. Gerçekten güzel yapmışlar. Tabi kullanmadan kesin birşey diyemem. Ama motor deyince ben pek 600cc altı motorları motordan saymıyorum. Motor dediğin güçlü, agresif, hızlı olur :bounce:

selam boy;
ben bir bayan olarak biraz yavastan basliyim diyorum o yuzden scooter istiyorum.Ama cok kucuk bi scooter degil, burgman yada aprilla200 ler olabilir. Cunku honda activa gibi kucuk scooterları olan kız arkadaslarim var, yolda sorun yasiyorlar ne yazıkkı erkek soförler yuzunden. Aslinda tabii ki 400 lük yada 600 lükler bu manada iyi olabilir ama ilk defa kullanmaya baslayacagim gözönünde bulundurulursa pek cesaret edemiyorum şimdilik. Belki 1-2 yıl sonra olabilir cünkü 8 yıllık arabayla da olsa trafik tecrubem var.

o zmn sen scarabeoyu direk boşver cüsse istiosan onun cüssesi aman aman bişi diil burgman canavar gibi motor, burgman al küçük scooter hakikaten rahat sıkıştırılıyo eğlencesine yapanlar bile var, bi arkadaşım beni sıkıştırdı bgn, kırmızıda kaskı çıkarıp cama eğildiğimdeki o sen miydin h....tir yüz ifadesini asla unutamam, zannedersem o da tepkimi unutmicaktır buraya yazmiim artık

bi de guzel bi ikinci el burgman bulabilsem şöyle 2002-2003 falan super olacakta, kimse satmıyor mu ne?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar