herkese merhaba

bir haftadır takipteyim siteyi ama mobil olduğumdan üyelik sıkıntısı oldu yenice kaydoldum.mükemmel bir forum bağımlısı oldum her konuyu okuyorum çok faydalı.18 yaşındayım yaşımı doldurur doldurmaz ehliyetimi aldım öncesinde motora 2 defa artçı olarak binmiştim sadece.direksiyon sınavından 1 gün önce kursa gittim ve 1 saatlik çalışmayla sınavı geçtim.babamla bir kritik sonrası ufak bir şeyler almaya karar verdim ve mondial drift aldık 1 hafta sonra ehliyetten.kendi kendime öğrendim vitesi şunu bunu.2 yıla yakın ona biniyorum geçen sene sınavdan sonra büyütecektik ama sınavı kazanamayınca yalan oldu :pr: bu sene inşallah.böyle tanıtayım dedim herkese iyi forumlar ve burdan öğrendiğim ve çok beğendiğim bir söz TEKERİNİZ DÜZ DEPONUZ FULL OLSUN :cat: :king: :king:

Aramıza hoşgeldin kardeşim sefa getirdin. İsmini cismini mesleğini nerden katıldığını söyleseydin iyi olurdu. İl gruplarına göre gezilere gelir toplantılara gelirdin :)

çok teşekkürler :) o bılgılerı motorumu degıstırıp aktıf bır sekılde bınmeye basladıgımda versem daha mantıklı olur gıbı geldı. dedıgım gıbı bu sene sınava tekrar hazırlanıyorum hem sehrım degısecek hem motorum hem de motor ustunde daha cok vakıt gecırebılme sansım olacak sınav sıkıntısı kalktıgı ıcın.Sağolun tekrar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar