Herkese çooook çok selamlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamlar... :) Ben İstanbuldan Kadir, 24 yaşındayım, elektrik işiyle uğraşıyorum. 98 CBR 600F3 kullanmaktayım. Buraya uzun zamandır üye olmak istiyodum bugün nasip oldu. Hadi hayırlısı... Tekrar tekrar selamlar...

hoşgeldin kadir pazara beykoz gezisine katılmak istermisin istersen tabi hem tanişmiş oluruz :queen:

camur' Alıntı:
hoşgeldin kadir pazara beykoz gezisine katılmak istermisin istersen tabi hem tanişmiş oluruz :queen:

Gelmeyi isterim ama şu anda motorumun ufak tefek işleri var bu nedenle biraz zor gibi.. :pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
heyy yeni gördüm ,

hoşgeldin buraya da KADİRRRRRRRRRRRRR :cat:

Teşekkürler arkadaşlar... :) bu arada sende hoşgeldin Ece :king:

Eceee ayrıca senden 8 saat kıdemliyim ona göre... :flower:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
hoşgeldin kadir (ve ece)

kadiRR_delisi, Ve ECEDOGUKAN ikinizde hoş geldiniz umarım burda iyi vakit geçirir ve bilgi alışverişi yaparsınız :cat: :rendeer:

Ece'ye hoşgeldin demiştim. Sen de hoşgeldin kadiRRRRRRRRRRRRN. Pazar buluşmasında herkesle tanışmak üzere...

Tekrar tekrar çok teşekkürler :king: yaa ben buraya niye daha önce üye olmamışım :pr: allah allah :)

kadiRR_delisi, senin MD'deki nickin neydi? Başlıkların birinde beni tanıdığını demiştin de...

Hoş geldin tekrardan :)

MD'de eski nickim CBR954RR2003'dü ama geçenlede değiştirdim ve kadiRR_delisi yaptım.

hoşgeldin kadirr ece sizleride aramızda görmek çok güzel :rendeer: pazar günü geziye gelebilirseniz seviniriz hemde tanışmış oluruz

ooo kimler gelmiş hoşgeldin deli kadir :thumleft: bak gene birleştik burda ece var ben varım sen varsın çidoş var ooo daha neler var..
tekhoşgeldin :bounce:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar