Herkese benden 2010 model v-max. Üstelik ücretsizzz...

Yalan yok. Yapmanız gereken rapidshareden dosyayı indirmek ve karton üzerine çıktı almak. Eğer makas,uhu ve yeterli sabrınız varsa gıcır gıcır bir v-max sahibisi oluyorsunuz :)

p000.jpg

p200z.jpg

p300g.jpg

p100j.jpg

p02u.jpg

p00.jpg

p14g.jpg

http://rapidshare.com/files/334659438/vmax.rar.html

Kim uğraşır bununla, buna çıktı alacak yazıcıyı nereden bulucaz bulsakta giden kartuş ne olacak:p

Kontrol ettim, çalışıyor.

kusura bakma :mrgreen: ben biraz önce birşey daha indirmiştim bu yüzden hata verdi, belli bir süre geçtikten sonra çılıştı. Paylaşım için teşekkür ederim ugraşırım,

Bu sert cıktıları docushop'culardan yada matbaalardan alabilirsiniz. Aklınızda olsun.

kağıttan gemi olmayacağı gibi kağıttan motorda olmaz. Madem maket istiyorsun toyiki mağazasında birsürüvar.

oda bişey mi ahanda bende hem eski r1 layeni r1 bi tane de cross bi de mt1 veriyom yokmu artıran gel vatandaş :mrgreen: bu arada asıl site burada direk indirebilirsiniz yapım kılavuzuda var(ingilizce) eğer yapmak isteyen olursa sarı yarış versiyonu yapıp 2.5 yaşında ki bir chuky benzerine(kendisi yeğenim oluyor) kaptırıp duvarlara vurulmak suretiyle parçalnmasına şahit olan biri olarak harbi uğraştırıyo ama çok güzel oluyo özellikle kaliteli kağıda basarsanız mükemmel oluyor iyi eğlenceler arkadaşlar

http://www.yamaha-motor.co.jp/global/entertainment/papercraft/

rsimlere tıklamanız yeterli

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
deli işi yaw bu kim ugraşır

yok be abi o makete gerçeğini verirler mi?. inanın ben yaparım onu. uzun bir süre alır ama yaparım. ama tek anlamadığım, nasıl bir kartona çıktı alıcaz, yani kaç mm olucak kartonun çıktısı. nasıl montaj ediceğim? bana kaba taslak anlatsanız ben bunu yaparım. şimdi indiriyorum linki, bi bakıcam. bu kılavuzun türkçesi yokmu arkadaşlar?

bu arada maketi yaptık diyelim, vericeklerini nereden bilicez? veya verecekler mi? süresi varmı bu işin?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:05 ----------

yok be abi o makete gerçeğini verirler mi?. inanın ben yaparım onu. uzun bir süre alır ama yaparım. ama tek anlamadığım, nasıl bir kartona çıktı alıcaz, yani kaç mm olucak kartonun çıktısı. nasıl montaj ediceğim? bana kaba taslak anlatsanız ben bunu yaparım. şimdi indiriyorum linki, bi bakıcam. bu kılavuzun türkçesi yokmu arkadaşlar?

bu arada maketi yaptık diyelim, vericeklerini nereden bilicez? veya verecekler mi? süresi varmı bu işin?

arkadaşlar linkdeki dosyayı indirip inceledim, ama parçaların resimleri yokki? pdf formatında montaj aşamalarını anlatmış. diğer resimlerde montajın bittikten sonraki hali. parçaların ölçülü resimleri nerede?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:20 ----------

tamamdır arkadaşlar parça resimlerini de buldum, aklımdaki tek soru bunları hangi ölçekte ve kaç mm kartona çıkarttırıcaz? birde bu kılavuzu nasıl türkçeye çeviririm arkadaşlar?

Son düzenleme:
http://www.yamaha-motor.co.jp/global/entertainment/papercraft/realistic/index.html

bu sitede diğer yamaha modelleride var ben tamamına yakınını yaptım aylarımı aldı çok zaman istiyor.haliyle çalıştığım için sadece haftasonları yapabildim. tavsiyem 135 gr/m2 lik A4 kağıt kullanın diğerleri ya çok kalın ya da ince geliyor.

peki abicim yaptın yapmasına da, gerçekten karşılığında motor veriyorlar mı? yoksa ben mi çok safım? eğer gerçekten veriyolarsa bende hemen yapmaya başlıcam :mrgreen:

bayıldım bu olaya bi saattir inceliyorum.Kesin devirecem bi tanesini ancak kafama yatmayan yerler var.Ben bunu fon kartondan yapsam daha sağlam olmaz mı? bir de yapan varsa bitmiş fotolarını koyabilir mi boyun nasıl oluyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar