yok be abi o makete gerçeğini verirler mi?. inanın ben yaparım onu. uzun bir süre alır ama yaparım. ama tek anlamadığım, nasıl bir kartona çıktı alıcaz, yani kaç mm olucak kartonun çıktısı. nasıl montaj ediceğim? bana kaba taslak anlatsanız ben bunu yaparım. şimdi indiriyorum linki, bi bakıcam. bu kılavuzun türkçesi yokmu arkadaşlar?
bu arada maketi yaptık diyelim, vericeklerini nereden bilicez? veya verecekler mi? süresi varmı bu işin?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:05 ----------
yok be abi o makete gerçeğini verirler mi?. inanın ben yaparım onu. uzun bir süre alır ama yaparım. ama tek anlamadığım, nasıl bir kartona çıktı alıcaz, yani kaç mm olucak kartonun çıktısı. nasıl montaj ediceğim? bana kaba taslak anlatsanız ben bunu yaparım. şimdi indiriyorum linki, bi bakıcam. bu kılavuzun türkçesi yokmu arkadaşlar?
bu arada maketi yaptık diyelim, vericeklerini nereden bilicez? veya verecekler mi? süresi varmı bu işin?
arkadaşlar linkdeki dosyayı indirip inceledim, ama parçaların resimleri yokki? pdf formatında montaj aşamalarını anlatmış. diğer resimlerde montajın bittikten sonraki hali. parçaların ölçülü resimleri nerede?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:20 ----------
tamamdır arkadaşlar parça resimlerini de buldum, aklımdaki tek soru bunları hangi ölçekte ve kaç mm kartona çıkarttırıcaz? birde bu kılavuzu nasıl türkçeye çeviririm arkadaşlar?