Herkes haddini bilecek. 800.000 km ! Respect!!!!

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Milletin zihnine nasıl da "kuşku" saldın yine :)

İmza: Diğer dost...:)

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Milletin zihnine nasıl da "kuşku" saldın yine :)

İmza: Diğer dost...:)

qxe2cpqzfpjeyeag.jpg

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kuşku mu? Değerli arkadaşına, yoldaşına sor bakalım "böyle bir şey yaptın mı?" diye. Aldığın cevaba göre sonrasında da şifre değiştiği için mi cevap veremediğini de sor.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Muzo, Foruma girmeme sebeplerimden biri sensin. Ama banlandığın için değil. Burada bir şeyler paylaşmaya/paylaşımlardan faydalanmaya çalışırken dışarıya kapalı ama sadece kendi fikirlerine açık insanlardan dolayı. Bu kişiler geçit töreni yapsa, sen en önde bayrak tutarsın. Eminim yine hiç bir şey anlamadın, bambaşka anlamlar çıkardın.

Zaman harcamaya değer bulmuyorum bu forumu. Kazanacağım şeyi kazandım, kazandırmaya çalışınca çocukça tepkiler gördüm. Tasması yetişmeyince kuduran mı ararsın, kendi saçma görüşlerini kabul ettirmeye çalışan mı? Yine de kimseye trip atmıyorum, kavgada etmiyorum. Çokta tın...
Senin aksine ben istediğim an forumdan çıkabiliyorum. Üstelik banlanmama gerek yok, log out'a tıklamam yetiyor.

Şapkanı önüne koyda bir düşün bence.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Act zaten neden aramızda aktif olmadığını açıkladı, Nikky de özelden bana iş güç yoğunluktan kaynaklı foruma giremediğini yazdı, kamyoncumemo evet kayıp, kendisini yüz yüze tanımadığım için özelden "neden aramızda yoksun?" diye soramadım. Velhasıl demek ki durumlar başka, ilk mesajdaki gibi değil.

Ben yine de forum kullanıcı adı ve şifresinin özel olduğunu düşünüyorum. İyi koruyun beyler, herkes ele geçiremesin.

Motosikleti
cbf 150
Muzo, benimde çok vaktim olmuyor açıkcası girmeye. omzumda sakat fazla pc başındada duramıyorum. Motora bile binemiyorum hatta en son ne gün bindiğimi bile hatırlamıyorum devamlı iş güç için ülke ülke geziyorum. Tabi forumdada sataşmalar falan çok ondanda sıkıldım.

Hangi marka motora biniyorsanız binin, motor karakterinizi göstermez cebinizdeki parayıda göstermez.

frenede hangi parmagınızla basıyorsanız basın hayat sizin, birbirinize hakaret etmeden yada banlamadan da çok güzel yaşarsınız.

Muzo abin sayılırım bazen sözlerin hakaret gibi algılanabilir herkes bizim gibi komik mizaçda olmuyabilir. Bende mesela senin gibiyimdir adamları gererim ama sonra onlarla sıcak ilişki kurarım. Biraz daha oto kontrollü olmalısın.

Bancı yöneticilerde biraz daha relax olmalılar biraz daha uzlaşıcı olmalılar belkide herkesi tek e tek değilde gelin arkadaşlar hepimiz konuşaşlım demeliler.

neyse proje yapmam lazım öptüm hepinizi, Muzo hiç gay may yok dimi ortalarda varsa yerimi biliyorsun.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Forumdan banlanıp başkasının hesabından girip yazmak da ayrı dengesizlik.
Yani insanların açığını arayıp sürekli dengesizce ortalığı karıştırmaya çalışmak ne saçmalık. Tamam en iyi en süper en akıllı sensin ha keyfin yerine geldi mi?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Şu ruh hastasını muhatap almasak? Sazan gibi yeme de geliyor, o amatör lafını kasten kullanmıştım yalan yok, hop diye suyun dışına sıçradı. :) Neyse, demem odur ki don't feed the troll.

Daha da muhatap almam böyle biline. Tarafımız bilinsin diye yazdım.

Motosikleti
K 1600 GTL
Ben herhangi bir ruh hastalığı emaresi görmüyorum kendisininde hepimiz ne kadar hastaysak o da o kadardır. Sonuçta normal kimse yok bu memlekette....

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Varadero konusuna gelirsek Esen Çimen'in kurup haksızca gönderildiği ve Antalyalı bir ibişin devam ettirdiği Varadero grubuna da Esen Çimen'in şu anki aktif grubuna ve tüm yazışmalara hakimim.

Evet, iyi baktığın sürece bu motor çok dayanıklı ama bu motorun defosu aşırı ağırlığının üstte toplanması ve de yakıtı hortumla içmesi. Yoksa kimse "bu motor tırto" diye iddia etmiyor.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Adam psikolojik rahatsız..
Hiç normal değil bu davranışlar...

Anlamadığım Mert in bundan haberi var mı ?..

Motosikleti
Kuşku mu? Değerli arkadaşına, yoldaşına sor bakalım "böyle bir şey yaptın mı?" diye. Aldığın cevaba göre sonrasında da şifre değiştiği için mi cevap veremediğini de sor.
Sen de değerli arkadaşına, yoldaşına sor bakalım, "bu kaçıncı şifre kaptırmasıymış?"...

Hepimiz, her gün şifre çaldırmıyoruz sonuçta, değil mi? :) Herkes bir şeyler yazmış, konu sahibinden ses yok, sana da acayip gelmiyor mu?

Aldığın yanıtı merakla bekliyoruz...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sen de değerli arkadaşına, yoldaşına sor bakalım, "bu kaçıncı şifre kaptırmasıymış?"...

Hepimiz, her gün şifre çaldırmıyoruz sonuçta, değil mi? :) Herkes bir şeyler yazmış, konu sahibinden ses yok, sana da acayip gelmiyor mu?

Aldığın yanıtı merakla bekliyoruz...
Elbet, ortak arkadaşımız, yoldaşımız bir açıklama yapacaktır. Konunun aslını kendi arkadaşına da özelden sorabilirsin, benim anlattıklarımın benzerini söyleyecektir.

Motosikleti
Elbet, ortak arkadaşımız, yoldaşımız bir açıklama yapacaktır. Konunun aslını kendi arkadaşına da özelden sorabilirsin, benim anlattıklarımın benzerini söyleyecektir.
Ben kimseyle özelden konuşmuyorum, şahsen tanışmıyorum. Çok da ilgilendirilmiyor kimin ne yaptığı...

Madem bu kadar hassassın, sen düşeceksin peşine...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben kimseyle özelden konuşmuyorum, şahsen tanışmıyorum. Çok da ilgilendirilmiyor kimin ne yaptığı...

Madem bu kadar hassassın, sen düşeceksin peşine...
Zaten peşine düşüp olayı açıklayan benim. Daha ne yapayım? Kınama mesajı mı yayınlayayım?

Motosikleti
Zaten peşine düşüp olayı açıklayan benim. Daha ne yapayım? Kınama mesajı mı yayınlayayım?
Konunun öznesi misin? Her meselede masada olmak zorunda mısın? Senin hesabınla mı yazıldı?

Bırak da şifresi çalınan yazsın yahu...( o da başka muamma ya..)

Ya da yazmasın, bize ne?

Forumun moderasyonu varsa sorunu çözer, diğer üyeleri ne ilgilendiriyor? Zaten ilgilendirdiğini düşünenler yazmış, sen dahil...bundan sonrası gereksiz polemik...

Pazar günümü daha fazla harcayamayacağım.

Verdiğimiz söze dönsek mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar