Milletin zihnine nasıl da "kuşku" saldın yine
İmza: Diğer dost...![]()
Güzellik bakanın gözünde derlerBen herhangi bir ruh hastalığı emaresi görmüyorum kendisininde hepimiz ne kadar hastaysak o da o kadardır. Sonuçta normal kimse yok bu memlekette....
Güzel bakalım o zaman...Güzellik bakanın gözünde derler![]()
Sen de değerli arkadaşına, yoldaşına sor bakalım, "bu kaçıncı şifre kaptırmasıymış?"...Kuşku mu? Değerli arkadaşına, yoldaşına sor bakalım "böyle bir şey yaptın mı?" diye. Aldığın cevaba göre sonrasında da şifre değiştiği için mi cevap veremediğini de sor.
Elbet, ortak arkadaşımız, yoldaşımız bir açıklama yapacaktır. Konunun aslını kendi arkadaşına da özelden sorabilirsin, benim anlattıklarımın benzerini söyleyecektir.Sen de değerli arkadaşına, yoldaşına sor bakalım, "bu kaçıncı şifre kaptırmasıymış?"...
Hepimiz, her gün şifre çaldırmıyoruz sonuçta, değil mi?Herkes bir şeyler yazmış, konu sahibinden ses yok, sana da acayip gelmiyor mu?
Aldığın yanıtı merakla bekliyoruz...
Ben kimseyle özelden konuşmuyorum, şahsen tanışmıyorum. Çok da ilgilendirilmiyor kimin ne yaptığı...Elbet, ortak arkadaşımız, yoldaşımız bir açıklama yapacaktır. Konunun aslını kendi arkadaşına da özelden sorabilirsin, benim anlattıklarımın benzerini söyleyecektir.
Zaten peşine düşüp olayı açıklayan benim. Daha ne yapayım? Kınama mesajı mı yayınlayayım?Ben kimseyle özelden konuşmuyorum, şahsen tanışmıyorum. Çok da ilgilendirilmiyor kimin ne yaptığı...
Madem bu kadar hassassın, sen düşeceksin peşine...
Nota verelim.Zaten peşine düşüp olayı açıklayan benim. Daha ne yapayım? Kınama mesajı mı yayınlayayım?
Konunun öznesi misin? Her meselede masada olmak zorunda mısın? Senin hesabınla mı yazıldı?Zaten peşine düşüp olayı açıklayan benim. Daha ne yapayım? Kınama mesajı mı yayınlayayım?
Bence deVerdiğimiz söze dönsek mi?