Herkes bi üstündekine yorum yapsınnn :):):)

üstekki arkadaş emin olsun ki o seni çağıran arkadşın yanına uğricam :) msnde konuşuruz daha detaylı. bu akşam datça yolu üzerinde kampinge gidiyoruz bizim muğla mt le. belli olmaz ordan da datçaya geçebiliriz.

bu üsttekilerin hepsine 500er tane rep veriyorum bu oyunu ajaip şekilde uzattıkları için,üsttekilerin hepsi sabit fikirliymiş:salut:

slm söyle alpee ismail senin için şöyle böyle diyormuş :queen: dee burdan muğla mt'ye selamlar:rendeer:

üstteki avatarındaki motorsuzcukpiskiletçik saatte kaç km yapıyomuş:queen:

ve sen onu sürebiliyomuymuşunmuş

üstekinin üstündekine cvp vermek istiyorum. evlendiğin zaman anlarsın sürebilip süremeyeceğini :p

Gerçekle görünen arasında bi farklılık varmışşşş:queen:

( ben bayan olarak biliyodum zion erkek olduğunu söyledi o yüzden yazdım sürçini ihsan ettiysem affola )

kendimden geçtim vallaha bakışları çok etkileyici ( yok daha fazla yazamayacam ):queen:

Son düzenleme:
üstekinin üstündekine cvp vermek istiyorum. evlendiğin zaman anlarsın sürebilip süremeyeceğini :p

sen evlenince gel ben sana teker,lastik yakma,kontra,aklına ne geliyorsa hatta 1000cc motor indirilip sekman piston nasıl atılır onuda öğreteyim,

Ve evlilik yada aile gibi kavramları oyun dışında bırakmanı tavsiye ederim:cat:

yukardaki acayip ciddi sakın biran üsttekileri dövecek zannettim

yanasmayın patlayabilir::exclaim:

üstteki motorunu 150cc yaptırmak için ustaya vermiş ama içi pek rahat değilmiş :mrgreen:

yukarıdakiler görüşmeyeli baya kızışmış heralde.nickim niye_acil dşye soranlar olmuş yukarda soyadım açıl da ondan:)yani hızır acille falan ilgim yok:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar