Herkes bi üstündekine yorum yapsınnn :):):)

üstteki etrafındaki bayanların evliklik bekarlık durumlarıyla yakından ilgileniyormuşşşşşşşş

üstteki sorma. altımdaki motor biçok motorcuyu tatmin edecek bi motor ama nedense ben hep ss lere bakıyorum

GKN

hemşooooooooooooooooo:cat:
yukardaki of cumhuriyetinden haso hemşerim..:queen:

üsttekinin bunu ne kadar zamanda fark ettiğini çok merak ediyorum :) ama yazım hatası olmuş galiba ilk okul deil 2. üniversite olması lazımdı :p

yuh yani iki üniversite bitir sonra git gv alll :queen: tarzını bul kanka :queen:

aslında ben cruiser delsiydim ama bu aldığım gv 650 deki performans bana daha da fazlasını istettiriyor. bana ss çekici geliyor. ama senimi kırıcam tamm benim motora bi cc bar bi rüzgarlık bide airbrush tammdır. bundan sonra ben cruiserfciyim. yeterki sen i ste. ama genede aklında bulunsun cbr 600f falan olursa söle :p

GKN

makinaları taka eedelim tabi:)
ama benimki çalındı yerine alim bi çinli scooter hemen takas edelim:)

yukardaki akıllı tüccar :queen:

hehe yukardaki kendini çok uyanık zannediyor takas olayına bende giriyorum hemde yeni mondial 150kt ile üstümün üstündeki duydunmu hadi üste bide 50ykr vereyim benzin parası yaparsın:queen:

üstümdekinin üstündeki bana acayip bi teklif yaptı. ben bunu hemen bizim aile meclisine sunayım. bu arada bana iletişim bilgilerini özelden atarsan sevinirim. allahım mondialim olacak çok seviniyor ve kendimi özel hissediyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar