Herkes bi üstündekine yorum yapsınnn :):):)

bana izin veren arkadaşın çok anlayışlı olduğunu biliyordum :rendeer:

2 saat uyuyan arakadaş o kadarcık uyku bana yetmez :cherry:

hayden hepinize iyi geceler iyi sohbetler :bounce:

ula yeni gördüm yukarda şarkıyı basit buluyom demişin o şarkıyı basit buluyosan senden bi ... olmazz söyliyim.

iyi geceler kardeşim .

Son düzenleme:
yukardaki arkasa haberin yoksanırım zevkler ve renkler tartışılma üstümdekinin üstündeki sanada iyi geceler

yukardakinin teşhisi konuldu 5-10 tahta değil kalas eksik beyin çökmek üzre:queen:

bizde hiç olmazsa çökecek beyin var bazılarında oda yok olmayanlar napsın for example yukarıdaki:queen::queen::queen::queen::queen:

:bounce:Neyse herkese haırlı akşamşlar bende yatacağım.:bounce:

Son düzenleme:
yukardaki zannediyorki bende beyin yok olmasa sana o teşhisi koyamazdım nese yukardaki sohbet güzeldi iyi geceler yarın erken kalmam gerekiyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yukardaki arkadaş kararsız bişi nazilliye gelmiş 51den 70e gecmiş sürekli bişileri değiştirio onun üstündeki acilmiş acilde doğmuş demek :queen:

Üstteki 860. Erdemmiş ben ne zaman yorum yapacak olsam bu adama denk geliyor yauv :mrgreen:

üstteki kişinin imzasını sevdim...

@erdem860

yenilik iyidir :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
üstümdekinin üstündeki sürekli altımda:p üstümdekiyse yenilikciymiş ne geldiyse başımıza yine şeylerin merakından gelmişti :queen:

Üstümdekinin üstümdekine tesekkürler :)
Üstümdekinin hiç bir şeye merakı yokmuş motora bile ilgi duymuyormuşş :cyclopsan

ama bu üsttekinin avatar 10 numara :wiinkk: ::plus1:: ::plus1:: ::plus1:: ::plus1:: ::plus1:: ::plus1::
dayanamadım gene :p

Son düzenleme:
üsttekinin msjları daha googlenin veri tabanına ulaşmamış hemen kaçmaya çalışıyomuşş

üstteki bizim gnusher datçada şu anda benide çağırdıda bir aylık tatil için işlerim çok yoğun yoksa gelmişken herkesle tanışırdımmm ii olurdu teklifin için saol dostum msnini ekledim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar