Herkes bi üstündekine yorum yapsınnn :):):)

yukarıdaki benim her şeyin farkında olduğumun farkında değil :cherry:

yukarıdaki çok havalı gördüm seni :p

yukardaki gaza gelip havalandığımı zannediyor ama kendisinin nasıl durumda oldugunu bilmiyor

yukarıdaki saatin geç olduğunun, uyumamız gerektiğinin ve bu işin uzayıp gideceğinin farkında değil :cherry:

bir de bunların bir oyun olduğunu ve işin şakalaşmadan ibaret olduğunu fark ettiğimi farketmiş olsa gerek :cherry:

yukarıdaki hala alttan aldığımın ve şakalaştığımızın farkında değil ya da naz yapıyor :cherry:

yukardakinin uykusu gelmiş yatmak istiyormuşta ben tutuyormuşum yalanın bu kadarı olmaz siteyi bırakıp gidemedi beni bahane ediyor ve benim ciddi olduğumu zannediyor:queen:

bende git yat diyorum ben bunu cooooooooooooook uzatırım diyorum yukardaki anlamıyor

vakit falan filan müsait olsa ben de uzatırım ama neyse yukarıdakine iyi geceler diliyorum :rendeer:

bu saatte benimle uğraştığı için ve bu güzel oyun için ayrıca teşekkür ediyorum :bounce:

( bu sefer pek fazla bir yorum olmadı, yukarıdakine iyi dileklerimi sundum
az biraz ama oyunu oynayan arkadaşlar idare edin artık :cherry: )

vakit falan filan müsait olsa ben de uzatırım ama neyse yukarıdakine iyi geceler diliyorum :rendeer:

bu saatte benimle uğraştığı için ve bu güzel oyun için ayrıca teşekkür ediyorum :bounce:

( bu sefer pek fazla bir yorum olmadı, yukarıdakine iyi dileklerimi sundum
az biraz ama oyunu oynayan arkadaşlar idare edin artık :cherry: )

yukardaki benim iyi geceler dileğimi almadan kaçacaktı zor tuttum
sohbet için saol biraz sacma bi sohbet ama olsun
bu topiği açan arkadaş saol baya bi eğlenceli

üstteki insanlara eğlenceli vakit harcatmanın benim mesleğim olduğunu bilmiyormuşş ( normalde vakitle beraber parada harcatıyorum ama siz bu işi bedava yapıyonuz hadi bakayım )

yukardaki arkadaş kendisi bulamayınca milletten kopya cekmeye çalışıyor

yokki öyle bi kelime:p

üstümün üstündeki ortalığı karıştırma kendi oyununa geç (miş-mış-muş ) :)

yukardaki arkadaş kendini pastırma zannedip kendine sucukmu salammı öle bişey arkadaş arıyormuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar