Herkes bi üstündekine yorum yapsınnn :):):)

yaşamanın umut oldugunu düşünen şahsiyet...şahsen benim 600 rr 'ım olsa o tipsiz şeytan ın resmini değil motosikletimin resmini koyardım :p

( bu arada frdnldll bayan mı ?) :silent:

anaaa ismail abi o sewnin resminin aynısını yapmıştı bende ona ösenti dedim ama valla sakasına demiştim yemin ederim şakasınaydı hatta o kelimenin sonuna ( :p ) işareti de koydum...sonra smirnouf dediki o ösenti değil aşk dedi ordan dank etti valla çok özür dilerim :cherry:

biricik bacım frdndl..:rendeer:

:rendeer:

( bu arada frdnldll bayan mı ?) :silent:

insanlar bacım diyo bana efendy aşkım die sesleniyo sen hala soruyon oks senin kafanı karıştırmış abim :bounce::wiinkk:

anaaa ismail abi o sewnin resminin aynısını yapmıştı bende ona ösenti dedim ama valla sakasına demiştim yemin ederim şakasınaydı hatta o kelimenin sonuna ( :p ) işareti de koydum...sonra smirnouf dediki o ösenti değil aşk dedi ordan dank etti valla çok özür dilerim :cherry:

kıvırma kıvırmaaaa :mrgreen:

iyi de ben bu siteye oks nedeniyle okullar açıkken pek giremiyodum..sana ole dedikten sonra 06nluedragger in msjını gördüm eyvah dedim ismail abiyle papaz oldukk... :p siz hep birbirinizin oturumundan yazıyosunuz... benim kafam karışıyo yaff :)

:)yok bee kimse kimsenin oturumundan yasmıoo
girio ama yasmıooo
neyyysseee :)

off yine bana geldinn...avatarını değiştirmişsin :p

sıra abimdeydi kadir abi.... :) bir de birisine sıkılmıştım ama salla... takmıyorum..moderatör sanıyor kendisini..saygısızlık yapmayayım dedikçe tepene çıkıyor :bounce:

bosver ya sonra arkamdan konuşuyo falan der ... salla..cunku ben ole yapıyorum...:p

[email protected] ekle bak burdan söyleyeyim.. :wiinkk:

şu anda çıkmam gerekiyo sıra abimde 1 saat sonra girerim tekrar heralde...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar