Her Yer Endurocu - Her Motor Enduro

İki fotoğraf da ben gönderiyorum. Motoru yeni aldığım için elimde fazla fotoğraf yok.
Bütün arkadaşlara sevgi ve selamlar.
!!!!! İYİ BAYRAMLAR !!!!!!
enduro1ef2.jpg

enduro2oh8.jpg

bende ekliyeyim bari bi tane foto...

2 kişilik oldu bu motor :)

aahl0.jpg

iyi endurogünler...

image021.jpg

(EMOK '07)

Hehe bu resimin cekildigi yer o kadar olmasa da, o yere gidis tam enduro tadindaydi. Hatta yoldaki koca koca taslari birilerinin bilerek dizdiginden falan suphelenmistik. :p Hey gidi gunler :) .

Keske bir de Erginbay'in resmi gibi, motorun uzeri doluyken (canta, tulum, cadir vs.) cekseymisim.

shadow ne güzel makina ya (((:) drift kaçınılmaz uzun süre kullanma şansım olduda heheheh

mersinden bora33 fotolar

adanalı kroscu01 ve ekibi mersine geldiğinde

aslanköy yaylası civarı dümbelek boğazı yolu ekip tozlanmış :mrgreen:

manzaralar güzel -yemek güzel

Bizim grupta 2 tane er6n var ve iki arkadaş da motorlarıyla benim girdiğim arazilere girebiliyorlar. Süspansiyondan yana ufak tefek sıkıntılar oluyor tabi ama yine de patika yollarda gidebilen en en endurocu naked makina :)

Artçı olduğum bir gezinin fotoğrafları. (O zamanlar bnm motorum yoktu da :) )

resim623smalluv4.jpg

Arkadaşım Özgür ve Er6n'i. Yerler erimiş kar suyu.

resim606smallwp2.jpg

Karlar ve adamı da burda.

resim615mediumcq6.jpg

Burdada sağ salim göletin diğer yarafına geçmiş Özgür'ün muvaffakiyetini görüyoruz. Dönüşte nezaketen makinayı çamura buladı ama :cat:

***Pastanecilere gıcık olan arkadaşa not: Sonraki motoru 600RR olacak inşallah :cherry:

Bizim grupta 2 tane er6n var ve iki arkadaş da motorlarıyla benim girdiğim arazilere girebiliyorlar. Süspansiyondan yana ufak tefek sıkıntılar oluyor tabi ama yine de patika yollarda gidebilen en en endurocu naked makina :)

bende her türlü araziye girdim sayılır bu güne kadar.bir tek karda kullanmadım oda yakında olucak.işte tek sorun süspansiyonların biraz sert olması.:)

bende her türlü araziye girdim sayılır bu güne kadar.bir tek karda kullanmadım oda yakında olucak.işte tek sorun süspansiyonların biraz sert olması.:)

O da yumuşak olsa enduro olur zaten :mrgreen:

Versys ile süspansiyonlarınız farklı mı sizin? Çok merak ettiğim bir konudur.

O da yumuşak olsa enduro olur zaten :mrgreen:

Versys ile süspansiyonlarınız farklı mı sizin? Çok merak ettiğim bir konudur.

teknik açıdan bir fark göremedim ikiside 41 mm teleskopik çatal kullanıyor.gerçi pek bir fark olduğunu zannetmiyorum.bir çok özellik aynı.

Iste Hard enduro'cular grubu:) Düzce gecen yaz EC festıvalınde kardüzü yaylasında mola anı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar