Her Yer Endurocu - Her Motor Enduro

Enduromuz hatta boyumuz yok ama ruhumuz var. işte size Cruiseduro :p

Dağ bayır gidiyorum. fotoğraf çekemediğim yerleri görseniz inanmazsınız. İnş yakında şöyle boyu boyuma bir enduro bulabilirim. :cherry:

s6000133tx9.jpg

Bir resim de benden yer ılgaz dağı kayak merkezi

...................................................................................

Son düzenleme:
arkadaşım sanane yaa ister çinlilerle çıkarlar, ister japonlarla... önemli olan o duyguyu yaşamak... herkes durumu belli... adam o ruhu yaşıyorsa(enduroculuk) kimse bişi diyemez... adamların çektiği resimleri kopyalayıp buraya yapıştırman hiç hoş olmamış... kınıyorum... çünkü onlarda bu siteden arkadaşlarımız... ister racing motorla çıkar, ister scooter, ister kross.. sizene yaa... hayret bişi...

içtin de geldin heralde birader sen siteye :mrgreen:

arkadaşım sanane yaa ister çinlilerle çıkarlar, ister japonlarla... önemli olan o duyguyu yaşamak... herkes durumu belli... adam o ruhu yaşıyorsa(enduroculuk) kimse bişi diyemez... adamların çektiği resimleri kopyalayıp buraya yapıştırman hiç hoş olmamış... kınıyorum... çünkü onlarda bu siteden arkadaşlarımız... ister racing motorla çıkar, ister scooter, ister kross.. sizene yaa... hayret bişi...

Saf mısın sennn :mrgreen:

kardeşim katılıyorum sana.. telif hakkı var izni var sorarsın kullanabilirmiyim diye değil mi? yani böyle kendi caponordunu falan en üste koyup diğer arkadaşların fotolarını alta koymak nasıl bir terbiyesizliktir ? senin yazını okuduktan sonra farkına vardım bazı şeylerin.. gerçekler kaynar su gibi döküldü başımdan aşağıya , gözlerim doldu.. nasıl olurda bir moderator bunu alay konusu yapar.. bende kınıyorum.. daha yetkili arkadaşların proyla ilgilenmesini rica ediyorum :mrgreen:

en üstteki Capo benim değil lem, "tekere taş değsin" dedikten sonra tekere taş değen bir fotoğraf aradım o çıktı napim :mrgreen:

Koyduk ya kardeşim, bırak taşı; direkt tarla sürerkenki fotoyu ekledim önceki sayfalarda :cherry:

aha bu da yüzmeye hazırlanan Capo:

4cd3a4565654dd0e321e4d7ex8.jpg

Pro'cum :p senin o arazi diye koyduğun fotolardaki arazilere biz girmioruz sıkıldığımız için :p

şaka bir yana raid modelini ilk defa gördüm.. 1200gs adventureden(haylimdeki makine :p ) pek kalır yanı yok.. tek eksisi çok ağır olmaları.. sahibini biraz daha soft takılmaya zorluyorlar..

evet bencede haklısın , halbuki yaktığımız aynı oksijen ama yanma çeşitleri farklıki böyle androit mesajlar çıkıyo dimii:cherry:

sahibini biraz daha soft takılmaya zorluyorlar..

O duyguyu iyi bilirim, o yüzden bahara işşalla 2. motor kapıda :queen:

"güneşli günlermiş" :p Son gezimizde durup fotoğraf çekmeye vakit olmayacak kadar soğuk vardı, ona rağmen 600 KM yapmışım. Hem Ankara'nın aralık ayı Adana'nınkine benzemez bilesin :p

Burda yazları sıcak ve kurak, kışları soğuk ve yağışlıdır :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar