Her SS motorda gördüğüm bu sticker'i belediye mi dağıtıyor?

İlk başlarda bunu honda motorlar ile birlikte geliyor sanımıştım, sonra yamaha dahil her motorun %99'unda görünce sıfırlarına bakayım dedim yokmuş sanırım belediye dağıtıyor motorun orjinalliğini ufacık bişey bu kadar bozabilir. Sinek küçüktür ama mide bulandırır derler ya, takmayın arkadaşlar şunu gözünüzü seveyim. Şahin mi bu..
v41NgO.jpg

İlk başlarda bunu honda motorlar ile birlikte geliyor sanımıştım, sonra yamaha dahil her motorun %99'unda görünce sıfırlarına bakayım dedim yokmuş sanırım belediye dağıtıyor motorun orjinalliğini ufacık bişey bu kadar bozabilir. Sinek küçüktür ama mide bulandırır derler ya, takmayın arkadaşlar şunu gözünüzü seveyim. Şahin mi bu..
http://i.hizliresim.com/v41NgO.jpg

o sticker dedigin seyin adi tank pad. montun fermuari vb zerzevatin depoyu cizmesini onler. sevmiyorsan takmazsin. benim motorumda yok mesela.

Bilader sen motosikletin zevkini bilmiyorsun, bari bilenlere karışma.

Tank pad candır, boşver hocam takan taksın. Ayrıca lütfen böyle gereksiz konular açmayınız, teşekkürler

T3Z

Şeffaf tank padlerde var bence herkes takmalı, deponun çizilmesini önemli ölçüde azaltıyo.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Harbiden garip garip motorun rengiyle tipiyle alakasız absürt şeyler yapıştırıyorlar.Ama yinede bu şekilde sitem etmen yersiz olmuş sonuçta herkezin kendi zevki kendi malı. Sadelik orjinalliği bozmadan güzel gösteriyor benim tercihim sadelikten yana.
6nAvmv.jpg
[/url][/IMG]

Hondaya R1 tankpadi yapıştıran birini tanıyorum. Soracaktım bir gün ama vazgeçtim çünkü benena.

DKN

rahat bırakın çocuğu.. ::pala:: onun adı tank pad. muhtar falanda vermiyo. 50-100 lira bişeye alıp etiket gibi yapıştırıyosun :bestmt:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de sevmediğim için takmıyorum. Ama harbiden de çiziliyor yaw. Bir şekilde çirkin görünüyor yine yani... Bir istisna CB1000R, çok güzel saklamış. Onda gerek yok...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar