Al bi ybr keyfine bak Apache kullanıyorum tek artısı görünüm ve ybr den bi tık hızlı eksilerine gelecek olursak almadan önce cok araştırdım fakat tam olarak eksilerini yazanı görmedim söyleyeyim yokuş çıkarken arkanda artçı varsa ve biraz kilolu ise ön kalkıyor yavas hızlanman lazım ön farlar yetersiz titreşim var fakat ben önemsemiyorum, vites devrini cok cabuk istiyor, ön teker her ne hikmetse düz yolda giderken bile hafiften sekme yapıyor sebebini çözebilmiş değilim aklıma gelenler bunlar motor yönünden sağlamdır arıza çıkaracağını sanmıyorum...
ben 60 kilonun altındayım ve 3 gün boyunca 105 kg artçım ile işe gidip geldim ve gittiğim yolu motor 3. viteste zor çıktı öyle söyleyeyim, devebağırtan derler öyle yokuşlara işte öyle yokuşta ön kalkmadı benim. Ama daha önceki günler şantiyede patronun çocuğunu 2 gün sadece iş çıkışı başka bir yere götürdüm ve bırak ön kaldırmayı motosiklet kendi kendine sağa sola dönüyordu.
elemana dedim ki bırakta ben süreyim motoru en son, arkandaki adam sağa ve sola eğilmeden dik duracak ve geriye doğru eğilmeyecek. taşıdığın artçı sana kaza bile yaptırabilir, öyleleri var ki arkanda birisinin oturduğunu unutursun.
vitesi çabuk istemesi benim hoşuma gidiyor ne garipsiniz anlamıyorum :farao: yarış motoru havası katıyor ve o serilik ve yakışıklı tipi benim için diğer kusurları bastırıyor.
titreşim olmasa daha iyi olurdu tabi ki ama titriyor biraz. cbf150 ye de bindim oda titriyor arkadaş. sanırım tek silindirlerin ortak özelliği bu titremek.
ama şunu söyleyeyim, dik oturamıyorsun apache de ve bel ve omurga kemiği için sağlıklı bir durum. sert bir kasiste belin bile incinebilir dik otururken ama yatık durumda sadece gidona yapışırsın beline bişey olmaz. Gerçi sert kasislerde ben ayağa kalkıyorum hiç sorun olmuyor.
edit: osman nerdesin, hondacıları ybrciler burda yardım et :mrgreen: