önemli düşünceler yaşanmışlar yazılıyor sanırım ortak hepımızın sorunu fena alışmışız ben gece sıgaramı sayıyorum eğer 10 tane varsa yedek alıyorum eğer yedek paketım olmaz ise panık oluyorum bence bu pıskolojık bır hastalık olmuş bende ve ilerı düşüncelere sahıp mantıklı bır ınsan olduğum halde bu mantıksızlığa aptallığa nasıl düştüm orası uzun hıkaye ama burda genc yaşta aynen motosıklete özenen olduğu gıbı sıgarayada özenen arkadaşlar vardır .daha cok paylaşım yapalım yazalım hep bıldığımız tehlıkeler fakat yınede belkı genclere faydası olur .
Evet genc arkadaşım hangı motosıkletı almalıyım nasıl başlamalıyım dıyecek kadar önemli bır konu hiç başlamayın ve hiç özenmeyın sıgara nın esırı olmayın
o yedek tribi bendede çok yüksek derecede..
Akşamüzeri eve giderken bakıyorum, yarım paketten az kaldıysa hemen yedek alıyorum.
Yok unutmuşsam, eve geldiğimde farkedersem sinir yapıyorum bide, üşeniyorum gidip almaya.
Babamla aynı marka içiyoruz, başlıyorum otlakçılığa.. E babamda sinir oluyo tabi bu duruma, kavga gürültü.. Yani sadece sağlığa, cüzdana değil zararı, aile ilişkilerinide etkiliyo
Bunları niye yazıyorum, sitede küçük yaşta kardeşlerimizde takılıyo. Onlar okusunda ne b..tan bi bağımlılıktır, ne kötü bi esarettir görsünler, anlasınlar yapmasınlar diye.. Zamanında bana da çok söylediler, ben ettim sen etme tarzı konuşmaları çok yaptılar.. Babam hala, "bak ben 30 senedir içiyorum, gel sen yol yakınken kurtul" diye yalvarır, annem kitaplar, resimler vs. alır gelir.. Ama tabi nafile.. İnsanın tek sevgilisi, tek dostuymuş gibi oluyo bi süre sonra. Ama yok, bu sene bitiricem bu işi, epeydir kendimi hazırlıyorum, koydum kafaya. Bırakınca da "ben bıraktııım" diye yazarım bu başlık altına

belki böyle birbirimize destek olur, teşvik ederiz. Ben motora 55 yaşında da binmek istiyorum, sigara buna engel olursa o gün geldiğinde, nası kahrolurum siz düşünün...