katılıyorum[/QUOTE]Bende şu açıdan baktım bir motorda olmazsa olmaz olan şey nedir? ABS![]()
tekerlek var benzin var hava var su var
katılıyorum[/QUOTE]Bende şu açıdan baktım bir motorda olmazsa olmaz olan şey nedir? ABS![]()
Birileri konuyu baltalar şimdi. Geliyolar kaç :cherry:
Konu bence iki yönü ile tartışılacaktır.
1- İçkili motor kullanılmaz.
2- İçki günah![]()
Birazdan birileri gelir,din kûltûrü ve ahlak dersini verir,pisman olursun benden sôylemesi.![]()
okadar mucitlik olayını sizden bekleriz hocamHer seyi düşünmusler valla bide oldu olacak acilir kapanir diger tarafa bar yapsalarmis![]()
Motomeyhane yollarda)))
yok yok onlar saylanmaz, sadece alkolle türban olayı günah bunların haricindeki her poku yapabilirsin, hatta VATANI bile satabilirsinOlayin ruhani bolumune gelince, bence kimseyi baglamaz. Millet iscisinin maasini dusuk gosteryor, vergiden zarar gosteriyor, caliyor cirpiyor. Bunlar gunah degilde, bir tek mu kaldiKomik.
yahu arkadaş hem "eğleniyoruz kendi kendimize, lafı harama helale dine getirmeyin" diye sitem ediyorsunuz,
hem de lafı dine, harama ve hatta türbana getiren de yine sizsiniz. bu nasıl lahana turşusu?
konu oralara gelmesin tamam da bilen bilmeyen de fetva vermesin madem,
dini meseleler ilim ister bilgi ister birikim ister.
içmek başka şey, içme eylemini değerlendirip fetva vermek başka şey.
haram edilmişe "komik" deyip kestirip atamazsınız.
diğer sosyal meselelerle karşılaştırıp harama helal payesi çıkaramazsınız.
var içmişliğimiz, çamurlarda yuvarlanmışlığımız amma
haddimizi de biliriz.
Benim yüzümden aga, ben fiştekledim gençleri http://cellar.org/images/smilies/facepalm.gif
toplamda 3 kişimi tam anlayamadımağzıyla içen adamı her zaman taktir ederim. güzel bir çalışma sergilemiş. sen ve iki sevgilinle birlikte güzel bir manzaraya karşı 1 er kadeh şarap. :wiinkk:
katılıyorum
katılıyorum
Birazdan birileri gelir,din kûltûrü ve ahlak dersini verir,pisman olursun benden sôylemesi.![]()
Rakı için soğutma, buzluk, bir şişe su, tabak, çatal ve ayrıca bir kalıp peynir lazım. Top case dışında hiçbirşey kesmez...