- Konu Yazar
bu set benim ybr ye uyar mı hatta biraz daha küçük te olsa olur şarap yerine rakı olsun yani...
düğün de pet şişe ye karıştırıp içmişliğim var yani tabak çatal olmasa da olur peynir rakı olsa gerisi teferruattır yani...:cherry:Rakı için soğutma, buzluk, bir şişe su, tabak, çatal ve ayrıca bir kalıp peynir lazım. Top case dışında hiçbirşey kesmez...
trafik polisine de bi kadeh ayırmak lazım![]()
Birileri konuyu baltalar şimdi. Geliyolar kaç :cherry:
Konu bence iki yönü ile tartışılacaktır.
1- İçkili motor kullanılmaz.
2- İçki günah![]()
valla içki içmem ama güzelmiş severim böyle antin kuntin şeyleri![]()
Bende şu açıdan baktım bir motorda olmazsa olmaz olan şey nedir? ABS![]()
bu set benim ybr ye uyar mı hatta biraz daha küçük te olsa olur şarap yerine rakı olsun yani...
Birazdan birileri gelir,din kûltûrü ve ahlak dersini verir,pisman olursun benden sôylemesi.![]()
Alışveriş sitelerinde ilanları başlar.Ybr uyumlu alkol kiti.Abi bunun universal olanı yok mu?
Şaka bir yana güzelmiş sistem.Sakın baltalamasınlar konuyu.Eğlenelim,gülelim,paylaşalım.
![]()
baltalanacak müdahele edilecek birşey değil aslındatrafik polisine de bi kadeh ayırmak lazım![]()
yarasın kardeşim, helal olsun, afiyet olsunhahaha süper, yarasın koçuma. böyle arkadaşım olsun motorum olmasın artçısı olayım![]()
efkarlıysa arada şişeyi komple bitirsn, ben içmeyi vereyim. şarap yerine buseferde motoru kullanır şöförlüğünü yaparım.yarasın kardeşim, helal olsun, afiyet olsun
hayat paylaşınca güzel diyolarefkarlıysa arada şişeyi komple bitirsn, ben içmeyi vereyim. şarap yerine buseferde motoru kullanır şöförlüğünü yaparım.![]()