her motosiklette olmazsa olmaz (bence)

paylaşılmamıştır umarım, iyibir görüntü değil aslında, maksat muhabbet olsun :)
azıda zarar vermez herhalde, arkada sevgilin ve molada 1 kadeh şarap :cat:

Konu bence iki yönü ile tartışılacaktır.

1- İçkili motor kullanılmaz.
2- İçki günah :)

valla içki içmem ama güzelmiş severim böyle antin kuntin şeyleri :)

Bende şu açıdan baktım bir motorda olmazsa olmaz olan şey nedir? ABS :(

F54

bu set benim ybr ye uyar mı hatta biraz daha küçük te olsa olur şarap yerine rakı olsun yani...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Birazdan birileri gelir,din kûltûrü ve ahlak dersini verir,pisman olursun benden sôylemesi.:)

bu set benim ybr ye uyar mı hatta biraz daha küçük te olsa olur şarap yerine rakı olsun yani...

Rakı için soğutma, buzluk, bir şişe su, tabak, çatal ve ayrıca bir kalıp peynir lazım. Top case dışında hiçbirşey kesmez...

Alışveriş sitelerinde ilanları başlar.Ybr uyumlu alkol kiti. :) Abi bunun universal olanı yok mu? :) Şaka bir yana güzelmiş sistem.Sakın baltalamasınlar konuyu.Eğlenelim,gülelim,paylaşalım. :)

F54

Rakı için soğutma, buzluk, bir şişe su, tabak, çatal ve ayrıca bir kalıp peynir lazım. Top case dışında hiçbirşey kesmez...
düğün de pet şişe ye karıştırıp içmişliğim var yani tabak çatal olmasa da olur peynir rakı olsa gerisi teferruattır yani...:cherry:

Birileri konuyu baltalar şimdi. Geliyolar kaç :cherry:

Konu bence iki yönü ile tartışılacaktır.

1- İçkili motor kullanılmaz.
2- İçki günah :)

valla içki içmem ama güzelmiş severim böyle antin kuntin şeyleri :)

Bende şu açıdan baktım bir motorda olmazsa olmaz olan şey nedir? ABS :(

Birazdan birileri gelir,din kûltûrü ve ahlak dersini verir,pisman olursun benden sôylemesi.:)

Alışveriş sitelerinde ilanları başlar.Ybr uyumlu alkol kiti. :) Abi bunun universal olanı yok mu? :) Şaka bir yana güzelmiş sistem.Sakın baltalamasınlar konuyu.Eğlenelim,gülelim,paylaşalım. :)

trafik polisine de bi kadeh ayırmak lazım :D
baltalanacak müdahele edilecek birşey değil aslında
herkesin aklı başında maksat muhabbet gırgır :)
içkili kullanılmamalı ve günahıda içine kalmış, tartışılmamalı

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------

polis içmez cemaatten onlar :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------

olmazsa olmaz motosiklette abs tabiki Phantom264

hahaha süper, yarasın koçuma. böyle arkadaşım olsun motorum olmasın artçısı olayım :)

Diğer tarafada mangal teşkilatı , ohhhhh mis. Tam benimkime aslında yaw ben neden düşünemedim daha once :(

scooter larada bağlanıyor mu yav? :) birde soğutma tertibatını kurup uzun yolda kamp alanına vardığında çıkarıcaksın buz gibi yudumlayacaksın manzaraya karşı oh mis :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Her seyi duaunmusler valla bide oldu olacak acilir kapanir diger tarafa bar yapsalarmis :)
Motomeyhane yollarda :))))

Bende şu açıdan baktım bir motorda olmazsa olmaz olan şey nedir? ABS :([/QUOTE]
katılıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar