her motosiklete lazım....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba arkadaşlar.geçen gün 1.köprüden beşiktaş a giderken tam köprü çıkışında bir motorcu arkadaşın yol kenarında motoruyla uğraştığını gördüm.hemen sağa çekip yanına gitdim.benzini bitmişti.hortumun varsa çek dedim.yokmuş,bende mecburen arkadaşta bulunan bir çamaşır ipi ile çekmek zorunda kaldım.Allah tan tam beşiktaş yokuşunun başında(sait çiftçi) ip koptu.orda ayrıldım arkadaştan.ve bu olaydan sonra bende kendi kendime neden bir çekme halatı almıyorumki diye sordum.ertesi gün ise bir çekme halatı aldım ve hepinizede şiddetle tavsiye ediyorum.hatta birde küçük hortum inanın birgün çok işinize yarıyacak.

işte çekme halatı fiyatı:13 ytl

Son düzenleme:
evet benimde aklıma gelmedi değil.. gerçekten lazım...

"motosikletler çekilmeye ugun taştlar mıdır, değil midir?" diye tartışma yaratacak bir konu...

evet taşımakta fayda var. belki biz yolda kalırız da bi insan evladı bizi çekmek ister ....

yararlı olabilir ama kullanırken dikkatli olmak lazım.malun iki teker....

yürekçe;799336' Alıntı:
sen yolda kal, lazım olunca buraya girer halatı olandan istersin :p:queen::bounce:

yolda kaldım... ancak motosikleti başka bir araçla çekmek bana sağlıklı gelmedi... neyseki şehir içiydi... motosikleti oraya kitleyip daha sonra tamirciyle döndüm...

doğru olsa dört tekerli araçlardaki gibi motosikletlerinde önünde ve arkasında çeki kancası olurdu...

ama sonuçta insan çağresiz kalınca olmıyacak çözümler bulmuyor değil...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uzun mesafeli yola gideceksem, anahtarları içerde unutur kapıyı çekerim ama asla motosikletin benzinini unutmam. böyle 100 gram benzinle karşıdan karşıya geçmeye çalışanları bırak kendi haline ki bir daha böyle kastamonu işi yapmasınlar tamam mı :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Arabayla motosikletini cektirenler de var. Denge konusunda risk iceren bir eylem oldugu asikar. Insanin basina gelince yapar mi yapmaz mi bilinmez tabi.

Yolda kalınca ister arabayla ister kamyonla çeksinler yeterki bana müsait biyer olsun... :)

"motosikletler çekilmeye ugun taştlar mıdır, değil midir?" diye tartışma yaratacak bir konu...

aklıma felsefe dersinin ilk konusu geldi şimdi; varlık, var mıdır? :queen: hakkaten yaa motosiklet denilen şey çekilir mi?:silent: ikincisi... ben o hortumla halatı, motosikletimin neresine sokacağım? :queen:

vallahi ben çektim gayetde müsaitdi.tabiki dikkatli olmak lazım.

evet taşımakta fayda var. belki biz yolda kalırız da bi insan evladı bizi çekmek ister ....

doğru tespit vallahi.ne zaman ne olacağını bilemiyor insan...:wiinkk:

uzun mesafeli yola gideceksem, anahtarları içerde unutur kapıyı çekerim ama asla motosikletin benzinini unutmam. böyle 100 gram benzinle karşıdan karşıya geçmeye çalışanları bırak kendi haline ki bir daha böyle kastamonu işi yapmasınlar tamam mı :)

ben insanlık görevimi yaptım vallahi.biz motorcuyuz,biz bize yardım etmezsek kim edecek:silent:

Arabayla motosikletini cektirenler de var. Denge konusunda risk iceren bir eylem oldugu asikar. Insanin basina gelince yapar mi yapmaz mi bilinmez tabi.

arabayla bilemiyorum ama motosikletle baya rahat oluyor.

aklıma felsefe dersinin ilk konusu geldi şimdi; varlık, var mıdır? :queen: hakkaten yaa motosiklet denilen şey çekilir mi?:silent: ikincisi... ben o hortumla halatı, motosikletimin neresine sokacağım? :queen:

3 soru sormuşsun;
1-evet varlık vardır.
2-ben çektiğime göre çekilir:wiinkk:
3-bende bu yüzden çelik tel yerine böyle bişey aldım.daha az yer kaplıyor.hortumda 30-40 cm bişey.bence motosikletine çokta rahat sığar:cat:

Yine de scooter la (kayış aktarma sebebiyle) araç çekmemek kayışın sağlığı açısından en iyisi

Yine de scooter la (kayış aktarma sebebiyle) araç çekmemek kayışın sağlığı açısından en iyisi

vallahi tek taraflı düşünmemekte lazım.Allah göstermesin yarın birgün bizde yolda kalırsak motorumuzu çektirmek zorunda kalabiliriz:cat:

ben yine uyarayımda =) yoksa bencil düşüncemden değil çok zorlansan kayış kopabilir böyle bir durumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar