Hergün 50 çocuk ölüyor. Önce sayıyı çok bulup panik yapmıştım, üzülmüştüm.
Bizim sitede binlerce, ülkemde milyonlarca insanlık ölmüş! 50 çocuk ne ki???
Az önce unicef'e 10 tol bağış yaptım. Yerli kuruluşlara ( fener olayı) zerre güvenim yok. Acı ama yabancılara güveniyorum.
fener olayından kastınız denız fenerımıdır ?
sahsen ben denız fenerı gıbı kuruluslara hıc guvenmıyorum . . .
Arkadaşlar, ben yardıma karşı değilim. Elimden geldiğincede yardımda bulunuyorum, ancak kafama bir iki tane soru takılıyor.
-Bu kadar aç insana yardım yapıp karnını doyurulacağına, kendi imkanları ile beslenmelerini sağlamak ve yatırımı bu yönde yapmak daha doğru olmazmı?
-Birde bu insanların çocukaları açlıktan ölüp duruyor (içim sızlıyor). Biz bunlara acırken oranın insanı açlıktan çocuk yapmayı düşünüyor. Bu nasıl bir mantıktır? Bizleri acındırmak duygu sömürüsü yapmak içinmi çocuk yapıyorlar ?
Lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın, ama kafamda sürekli bunun gibi sorular dönüp duruyor...
Arkadaşlar ben yardım olayına kesinlikle karşı değilim elimden geldiğince yapmak isterim yaparımda fakat birkaç yıldır dikkat ediyorum hep ramazan ayında bu tarz konular patlak veriyor buda benim miğdemi bulandırıyo.....
Arkadaşlar, ben yardıma karşı değilim. Elimden geldiğincede yardımda bulunuyorum, ancak kafama bir iki tane soru takılıyor.
-Bu kadar aç insana yardım yapıp karnını doyurulacağına, kendi imkanları ile beslenmelerini sağlamak ve yatırımı bu yönde yapmak daha doğru olmazmı?
-Birde bu insanların çocukaları açlıktan ölüp duruyor (içim sızlıyor). Biz bunlara acırken oranın insanı açlıktan çocuk yapmayı düşünüyor. Bu nasıl bir mantıktır? Bizleri acındırmak duygu sömürüsü yapmak içinmi çocuk yapıyorlar ?
Lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın, ama kafamda sürekli bunun gibi sorular dönüp duruyor...