ben 1.58'le sürüyorum??:mrgreen:1.68 boyla nasıl sürüyor o motoru yav![]()
okan bayülgene o motor 5 gömlek fazla zaten
aklıma uzay heparı'ya çarpan demet akbağ geldi..yaşı genç olanlar hatırlamazlar..
aklıma uzay heparı'ya çarpan demet akbağ geldi..yaşı genç olanlar hatırlamazlar..
Yanlış motor almış. Dr. House fireblade kullanıyor.
![]()
Cok merak ediyorum her hafta sonu konuklalarina ogretici laflar ile giydirme yapan ve bavul dolusu ucret alan bu kisi hic zahmet edip bir egitim aldimi? Hayabusa degil ister ise pirlanta kapli motora binsin beni baglamaz. Ama 1300 cc bir motora binipte egitimsiz bir sekilde Etiler ara sokaginda hiz yapmak has cahilliktir. (Zaten egitim almis olsa o hizi yapmazdi) Bu arada carpisan otomobillerden edindigi tecrube ile soforlugu ile ovunen salak sarkiciya da hic bir sey demiyorum. F1 pilotlarida zaten lunaparkta yetistiriliyor ayni onun gibi......
Yanlış motor almış. Dr. House fireblade kullanıyor.
![]()
1.68 boyla nasıl sürüyor o motoru yav![]()
Dün programını izledim Okan Byülgen'in, gecenin ikisinde 1 saati aşkın motosikletlerle ilgili konuştu, konukları vardı. Her fırsatta da bu konuya değiniyor, insanlara motosikleti sevdirip motosikletle ilgili bilgilendiriyor da . Her ne olursa olsun motosiklet kullanıcıları için çok şeyler yapmaya çalıştığını görüyor ve takdir ediyorum şahsen.. Okan'a gıcık olan insan grubu medya denen dünyayının nasıl bir kısırdöngü olduğunu arada unuttuklarından olsa gerek sadece ukala olarak tanımlayıp Okan'a haksızlık ediyorlar benceAdam işini gereğince yapıyor, başarılı da oluyor.
yanlış bilgiyi düzeltmek isterim...
Uzay HEPARI arızalı olduğu için sağda bekleyen araca arkadan çarparak hayatını yitirmiştir. arızalı araç ise Demek AKBAĞ'a aittir. yer ise Akatlar Koç köprüsüdür...