Hepsi'nin güzeli az daha Okan’ı eziyordu

okan bayulgeni oldum olası sevmemiştim ve hala sevmiyecem konuşan amele işte....:farao::farao::farao:

aklıma uzay heparı'ya çarpan demet akbağ geldi..yaşı genç olanlar hatırlamazlar..

yanlış bilgiyi düzeltmek isterim...

Uzay HEPARI arızalı olduğu için sağda bekleyen araca arkadan çarparak hayatını yitirmiştir. arızalı araç ise Demek AKBAĞ'a aittir. yer ise Akatlar Koç köprüsüdür...

"Eşşeğe altın semer" diyecem şimdi ama... Bu işte birazda abartı seziyorum. Ama olsun hep o ukala mı abartacak millete laf sokarken...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yanlış motor almış. Dr. House fireblade kullanıyor.

housebike.jpg

Jawaaaa...Her türlü...:mrgreen: Sende mi izliyorsun bu deli doktorunu:cat::) Geçen kar yağdığında motora binmeden önce söylediklerini hatırladım da...

GKN

Cok merak ediyorum her hafta sonu konuklalarina ogretici laflar ile giydirme yapan ve bavul dolusu ucret alan bu kisi hic zahmet edip bir egitim aldimi? Hayabusa degil ister ise pirlanta kapli motora binsin beni baglamaz. Ama 1300 cc bir motora binipte egitimsiz bir sekilde Etiler ara sokaginda hiz yapmak has cahilliktir. (Zaten egitim almis olsa o hizi yapmazdi) Bu arada carpisan otomobillerden edindigi tecrube ile soforlugu ile ovunen salak sarkiciya da hic bir sey demiyorum. F1 pilotlarida zaten lunaparkta yetistiriliyor ayni onun gibi......

.hhahahahahahahahaa :queen::queen:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Okan'ın herşeyi anormal! Çoluk, çocuğa karıştı ondan sonra motosiklete başladı! Hayabusa içinse hiçbir şey diyemiyorum, aslında supersport tarz motosikletlerin yeri pistlerdir diyorum.

Okan az rahat dur nalları dikme genç yaşta..

arkadaşlar bu ne ön yargı yav,adamı sevmiyebilirsiniz
adam hata yapabilir,
motora bindi diye demedik laf ,hakaret kalmamış.
hakaret yağdırdığınız bu sevimsiz herif
televizyonda,motosiklet sevgisinden,eğitim alınması gerektiğinden
bahsederek,ilgili konuklar alıyor.helalolsun.
birtek soru,okan bayülgene karşı önyargılı olanlar kendilerine sorsunlar
okan motosikletle ilgili bir proğrama sizi çağırsa gitmezmisiniz.
bu soruya cevabı kendinize verin,önyargılarıınızı tekarr gözden geçirin bence.
bir insanı sevmemek,onun yaptığı doğru işleri görmemek anlamına gelmemeli....

o motora 1.68 boy kısa değil cünkü hayabusa selesi zaten cok alçak 1.50 de olsa kullanır, ayrıca okan bayulgen motosiklet konusunda gayet başarılı ve birçok motosikletide var biçoğumuzdan iyidir yinede :D

haberin kendini sattırabilecek şekilde çarpıtılmış olma ihtimali çok yüksek.

televizyonda devamlı motosiklet kültürünü genişletmek, bilinçli kullanımı yaygınlaştırmak adına uğraş içerisinde olan birini trafik kurallarını çiğneyen, ara sokaklarda hız yapan biri olarak yazarsanız, burada olduğu gibi insanlar okur, yazar çizer, haberi yapana daha çok kazandırır.

yakınlarımızın pek çoğuna bile ilk anda inanıp güvenmezken, ucunda ticari amaç olan bu meslek gruplarının yazdıklarınada atlamamak gerekiyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dün programını izledim Okan Byülgen'in, gecenin ikisinde 1 saati aşkın motosikletlerle ilgili konuştu, konukları vardı. Her fırsatta da bu konuya değiniyor, insanlara motosikleti sevdirip motosikletle ilgili bilgilendiriyor da . Her ne olursa olsun motosiklet kullanıcıları için çok şeyler yapmaya çalıştığını görüyor ve takdir ediyorum şahsen.. Okan'a gıcık olan insan grubu medya denen dünyayının nasıl bir kısırdöngü olduğunu arada unuttuklarından olsa gerek sadece ukala olarak tanımlayıp Okan'a haksızlık ediyorlar bence :) Adam işini gereğince yapıyor, başarılı da oluyor.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dün programını izledim Okan Byülgen'in, gecenin ikisinde 1 saati aşkın motosikletlerle ilgili konuştu, konukları vardı. Her fırsatta da bu konuya değiniyor, insanlara motosikleti sevdirip motosikletle ilgili bilgilendiriyor da . Her ne olursa olsun motosiklet kullanıcıları için çok şeyler yapmaya çalıştığını görüyor ve takdir ediyorum şahsen.. Okan'a gıcık olan insan grubu medya denen dünyayının nasıl bir kısırdöngü olduğunu arada unuttuklarından olsa gerek sadece ukala olarak tanımlayıp Okan'a haksızlık ediyorlar bence :) Adam işini gereğince yapıyor, başarılı da oluyor.

tipik memleket hali işte. bazıları ne yapsa yaranamaz.

motorcuların sesini duyuramamasından bahseder herkes, ama birisi çıkıp biraz motorcuların sesini duyurunca da burdaki muameleye maruz kalır. sanki konu okan'ın kişiliği ile ilgili açılmış, parasından tut da karakterine kadar sorgulandı, orana vursak, özel yaşamının onda biri kadar motor camiasına katkılarından bahsedilmedi.

adamı beğenin ya da beğenmeyin, ama doğru yaptıklarını da alkışlayın biraz da arkadaşlar...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
aklıma uzay heparı'ya çarpan demet akbağ geldi..yaşı genç olanlar hatırlamazlar..

yanlış bilgiyi düzeltmek isterim...

Uzay HEPARI arızalı olduğu için sağda bekleyen araca arkadan çarparak hayatını yitirmiştir. arızalı araç ise Demek AKBAĞ'a aittir. yer ise Akatlar Koç köprüsüdür...

Ben de yanlış bilgiyi düzeltmek İsterim..
Demet Akbağ ın aracına arkadan çarptığı doğru...Ama

Demet Akbağ ın aracı arızalı olduğundan değil , bir bar çıkışı arkalarından gelen Uzay Heparı yı bekliyormuş...
Çok üzülmüştüm çocuğa....:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar