Hepinizin biktigi bir konu ama bi el atmaya calisiin

Peki arkadaslar bende yeni baslik acmak istemedim ama ben de ilk motorsikletimi alacagim ankarada yasiyorum bilirsiniz kocaman şehir ve arada bir kirikkaleye gidiyorum ve ogrenciyim henüz yani bana makul fiyatta bir 2. El lazim öneriniz nedir

Arkadaşım ustalar sormadan ben sorayım,
Ehliyet ne durumda, boy ve kilo nasıl, tecrübe ne kadar, en önemlisi ekipman varmı, birde enson bütçe ne civarda, bu sorulara cevap vermeden kimse sana yardımcı olamaz.

Ya arkadaşım sıcak başınıza mı vuruyor ?

Ben nerden bileyim senin düşük bütçeni.

2 bin tl mi 5 bin tl mi ?

Ya konu açıyorsunuz hiçbir halttan bahsetmiyorsunuz.

Scooter mi istiyorsun , commuter mi ne yani ?

Böyle sorumsuzca açılan başlıklara sinir oluyorum.

Ya arkadaşım sıcak başınıza mı vuruyor ?

Ben nerden bileyim senin düşük bütçeni.

2 bin tl mi 5 bin tl mi ?

Ya konu açıyorsunuz hiçbir halttan bahsetmiyorsunuz.

Scooter mi istiyorsun , commuter mi ne yani ?

Böyle sorumsuzca açılan başlıklara sinir oluyorum.

Büyük ihtimal konu amacından sapacak ilk hamleyi ben yapayım. Dostum gölyazı nasıl? Kamplık alan var mı? Göl kirlenmiş gitme falan dediler bir ara, nedir durum?

Büyük ihtimal konu amacından sapacak ilk hamleyi ben yapayım. Dostum gölyazı nasıl? Kamplık alan var mı? Göl kirlenmiş gitme falan dediler bir ara, nedir durum?

Gölyazı aslında güzel sayılır.

Ama öyle başka şehirden sırf gölyazı için bence gelinmez. Gelipte iyiki gelmişiz diyenide duymadım. Genelde eh işte diyip döndüler.
Alan çok ufak kamp yapılabileceğini hiç sanmıyorum. Yapanıda kaç kere gitmeme rağmen hiç görmedim açıkçası.

Bence bu sevdadan vazgeçin :mrgreen:

Tur yapan arkadaşlar olumluöşeyler yazmıştı hakkında,kız arkadaşımla hayalimdi bir ara o yüzden bende yeri başka :) Öyle bir yeri değerlendiremeyn bir milletiz yahu!

Peki arkadaslar bende yeni baslik acmak istemedim ama ben de ilk motorsikletimi alacagim ankarada yasiyorum bilirsiniz kocaman şehir ve arada bir kirikkaleye gidiyorum ve ogrenciyim henüz yani bana makul fiyatta bir 2. El lazim öneriniz nedir

honda cbf 150 veya yamaha ybr 125. şekli güzel olsun dersen tvs apache

Sirf motor icin 2500-3000 para var civari boy 1.80 kilo 89 ehliyetimi yeni alacagim

canım kardeşim sen daha geçen gün yaşım 16 demedin mi ?

17 ol ehliyetini al ekipmanını tamamla paranı hazırla ondan sonra da açılan milyar tane başlık var arama kısmına bak bi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar