Hepinizi çok özleyen benden ; hoşgeldin hoşbulduk naber nasılsın buluşması 25.09.2009

buluşma topiğine

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Etiketlere bakar mısın:

benden, bulusmasi, hepinizi, hosbulduk, hosgeldin, naber, nasilsin, ozleyen

Etiketlerle bile muhabbet ediyor bizim Ati. :p

tekrar hoşgeldin.. insallah gelirim ama belli olmaz.... deli kafam nereye eserse o tarafa giderim...

gel be kanka özledım ulan alayınızı:queen:

Ben hiç alay görmedim, acemilikte tugaydaydım sonra bölük ordanda karakol, tugayımı özlediysen gelirim :p

Ati'cüğüm seninle en son, Azrail'i bile peşinde yormuş azgın rider Emin Arıkoğlu'nu ESKER'e gönderirkenki buluşmada karşılaşmıştım. Daha sonraları ne haltlar yedin bilmem ama ben uzunca bir süre yoktum.

Özlettin kendini yiğidim, Cuma günü ben de oradayım. Görüşmek üzere...

azrailin kendi haline bıraktığı aman banane ne halt yerse yesin dediği o azgın rider duruldu artık yaşlandı, ama sonra havlu aldı kurulandı :p yav ati ne halt yiyecek işte herzamanki ati ne işler çevirdi kimbilir, neden terk etti sinop u? kimbilir hangi tazenin canını yaktı :mrgreen:

bizim mekana geliyorsunuz ona göre:bounce:

yerım senın mekanı :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:47 PM ----------

Etiketlere bakar mısın:

benden, bulusmasi, hepinizi, hosbulduk, hosgeldin, naber, nasilsin, ozleyen

Etiketlerle bile muhabbet ediyor bizim Ati. :p

olm alem adamsın ya gıderken benı de alsana
bulusmaya
benım motorum yok ama kaskım var:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 PM ----------

tekrar hoşgeldin.. insallah gelirim ama belli olmaz.... deli kafam nereye eserse o tarafa giderim...

soyle o delı kafana kopsun gelsın mekana:queen: vay be cok estetık bı cumle oldu :queen::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 PM ----------

Ben hiç alay görmedim, acemilikte tugaydaydım sonra bölük ordanda karakol, tugayımı özlediysen gelirim :p

azrailin kendi haline bıraktığı aman banane ne halt yerse yesin dediği o azgın rider duruldu artık yaşlandı, ama sonra havlu aldı kurulandı :p yav ati ne halt yiyecek işte herzamanki ati ne işler çevirdi kimbilir, neden terk etti sinop u? kimbilir hangi tazenin canını yaktı :mrgreen:

emın ben senın taburunuda severım bölüğünüde biliyosun senı sevdıgım gunlerı bır hatırla;) hem ben kımsenın canını falan yakmıs deılım bı onu beceremedım hayatta:cat:

yerım senın mekanı :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:47 PM ----------

olm alem adamsın ya gıderken benı de alsana
bulusmaya
benım motorum yok ama kaskım var:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 PM ----------

soyle o delı kafana kopsun gelsın mekana:queen: vay be cok estetık bı cumle oldu :queen::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 PM ----------

emın ben senın taburunuda severım bölüğünüde biliyosun senı sevdıgım gunlerı bır hatırla;) hem ben kımsenın canını falan yakmıs deılım bı onu beceremedım hayatta:cat:

valla yalan, geçen sene kışın caddebostan sahilinde cem abiyle (aparat) beni tutup kaldırdığın zamanları ne çabuk unuttun haşin adam :mrgreen:

ne işi var lan bunun burda :p napmaya geldin olum ne istiyon gene :p
bende geliom o zaman lan ! :D

tamer abi naaabaer? nasılsın hoşgeldin :D

Motosikleti
Hehe, Erhan sana bu sefer nerelerdesin demeyeceğim. :)

Hoşbulduk kardeşim, iyiyim ne olsun. İnceden tekrar ortama döndüm. Kimileri yol almış, kimileri gruba katılmış. Baya bi harmanlanmış İstanbul MT. Nassi diyolağğğ, fğansiz kaldğiimmm. :queen:

Ben gelemeyebilirim.. Annem rahatsızlanmış, eve gidicem..

gelmek ısterdım ama malesef bı kac ısım var artık bıdahakı sefere tanısırız gorusmek dılegıyle VUKUAT

valla yalan, geçen sene kışın caddebostan sahilinde cem abiyle (aparat) beni tutup kaldırdığın zamanları ne çabuk unuttun haşin adam :mrgreen:

yenılerı korkutmım dıye dedım bebeğim :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:04 PM ----------

Ben gelemeyebilirim.. Annem rahatsızlanmış, eve gidicem..

cok gecmıs olsun teyzeme baska zaman ınsallah :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:05 PM ----------

akşam ben size bi süpriz yaparım bekleyin siz:mrgreen:

nası yanı süprız derken:silent::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:06 PM ----------

ne işi var lan bunun burda :p napmaya geldin olum ne istiyon gene :p
bende geliom o zaman lan ! :D

tamer abi naaabaer? nasılsın hoşgeldin :D

duydumkı meydanı boş görenler varmıs adı lazım değil basharfi sen bı kolacan yapim dedım:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:08 PM ----------

arkadaslar trafıkte takıldım suan saat 20:05 10 dakıkaya çapadayım bekleyın ve çıldırın:queen:

Motosikleti
Cafe 1453'ten canlı bağlantı:
Yavaş yavaş cemaat toplanıyor. Ati'yi bir süredir görmemiş olan mt gençliği çoşmuş durumda. :cherry:

Herkese selam ederiz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkeze selam tamer abi hepinizi teker teker öpüyorum atilla abiye söz verdık ama işler istediğim gibi gitmedi ve gelemedim hepinize iyi eylenceler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar