gel be kanka özledım ulan alayınızı:queen:
Ati'cüğüm seninle en son, Azrail'i bile peşinde yormuş azgın rider Emin Arıkoğlu'nu ESKER'e gönderirkenki buluşmada karşılaşmıştım. Daha sonraları ne haltlar yedin bilmem ama ben uzunca bir süre yoktum.
Özlettin kendini yiğidim, Cuma günü ben de oradayım. Görüşmek üzere...
bizim mekana geliyorsunuz ona göre:bounce:
Etiketlere bakar mısın:
benden, bulusmasi, hepinizi, hosbulduk, hosgeldin, naber, nasilsin, ozleyen
Etiketlerle bile muhabbet ediyor bizim Ati.![]()
tekrar hoşgeldin.. insallah gelirim ama belli olmaz.... deli kafam nereye eserse o tarafa giderim...
Ben hiç alay görmedim, acemilikte tugaydaydım sonra bölük ordanda karakol, tugayımı özlediysen gelirim
azrailin kendi haline bıraktığı aman banane ne halt yerse yesin dediği o azgın rider duruldu artık yaşlandı, ama sonra havlu aldı kurulandıyav ati ne halt yiyecek işte herzamanki ati ne işler çevirdi kimbilir, neden terk etti sinop u? kimbilir hangi tazenin canını yaktı :mrgreen:
yerım senın mekanı :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:47 PM ----------
olm alem adamsın ya gıderken benı de alsana
bulusmaya
benım motorum yok ama kaskım var:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 PM ----------
soyle o delı kafana kopsun gelsın mekana:queen: vay be cok estetık bı cumle oldu :queen::cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 PM ----------
emın ben senın taburunuda severım bölüğünüde biliyosun senı sevdıgım gunlerı bır hatırlahem ben kımsenın canını falan yakmıs deılım bı onu beceremedım hayatta:cat:
vay be kayıp kırbaç geridöndü desene.:cherry:
Hoşgeldin Atilla :rendeer:
akşam ben size bi süpriz yaparım bekleyin siz:mrgreen:
O sözü akşam yüzüne söyleyeceğiz.
İyiki geeeeldiiin Aaattiiiiiii, nniiiyeeeee geldddiiiin AAAAtiii! :rendeer:
Ben gelemeyebilirim.. Annem rahatsızlanmış, eve gidicem..
valla yalan, geçen sene kışın caddebostan sahilinde cem abiyle (aparat) beni tutup kaldırdığın zamanları ne çabuk unuttun haşin adam :mrgreen:
Ben gelemeyebilirim.. Annem rahatsızlanmış, eve gidicem..
akşam ben size bi süpriz yaparım bekleyin siz:mrgreen:
ne işi var lan bunun burdanapmaya geldin olum ne istiyon gene
![]()
bende geliom o zaman lan !
tamer abi naaabaer? nasılsın hoşgeldin![]()