Hep Misafirdim Üye Oldum :)

Herkese, Tüm motosiklet kullanıcılarına selamlar.. Forumu uzun zamandır takip ediyorum, ama ne hikmetse üye olmadım, sormayın bende bilmiyorum.. :silent: Ama artık üyeyim.. Beni de aranıza alırmısınız? Henüz motorum yok ama sizi (motor kullanan herkesi) çok seviyorum. ben 12 yıldır oto kullanıcısıyım... 3-4 ay içince şu kışı atlatınca oto değil MOTO kullanıcısı olcam inş. önce ehliyeti almam lasım :) her yaz kullanıyorum tatile gittiğimde günde en az 200 km kadar.. hep kiralıyodum.. ama artık karar verdim alcam kaçarı yok... Tekrardan hepinize saygı ve sevgiler...

Hoşgeldiniz öncelikle ehliyet işini hallettikten sonra motoru alırsan daha iyi olur..Bende uzun süre misafir olarak takip edip siteye üye olmuştum umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz.:)

Hoşgeldiniz öncelikle ehliyet işini hallettikten sonra motoru alırsan daha iyi olur..Bende uzun süre misafir olarak takip edip siteye üye olmuştum umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz.:)

Kalıcı olacağıma dair şüpem yoq zaten.. :) katılımcı da olurum hatta her tarafta msg okumaktan bıkmassınız umarım :wiinkk: Tabiki önce ehliyet.. sonra ekipmanlar motor almak kolay iş.. önemli olan güvenliği sağlamak ve bilinçli kullanmak..

hoşgeldin arkadaşım

Hoşbuldum..

kötü yapmisin yaa misafir daha iyiydi, simdi senden aydat falan isticekler site yonetimi aralik ayinda uye olanlardan para aliyorlar.. yil sonu giderleri icin falan....
neyse artik deger dimi

hosgeldin ::tutkuy::

kötü yapmisin yaa misafir daha iyiydi, simdi senden aydat falan isticekler site yonetimi aralik ayinda uye olanlardan para aliyorlar.. yil sonu giderleri icin falan....
neyse artik deger dimi

hosgeldin ::tutkuy::

Aidat :queen: veririz bi o kaldı ödemediğim zaten :queen:

Bu kadar güzel insanla tanışmaya sence değmez mi?

ya sorma aramizda kalsin bende bole diodum irenc adamlarla tanistim ya :p :p :p

saka saka

hosgeldin herseyin en iyisi burda, kalici ol ins.

eywallah, emin ol kalıcı olurum ama bi şartla..

Demirbaş listesine kayıt etsinler :)

Hosgeldın

Hosgeldın kalıcı olman dılegıyle ılk soruyu sorayım hangı motoru dusunuyorsun :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

aramıza hoşgeldin :rendeer:
sen yıne iyisin benim uzun zamandır uyeligim olmasına rahmen hep mısafır olarak baktım siteye nedenını sorma cok sacma bı konu neysekı uyelıgımı alabıldım tekrar ::utangac:
gercekten dogru soyluyosun bu ortamda bulunmak ve boyle ınsanlarla tanısmak için verilen paraya degerdi :p

Hosgeldın kalıcı olman dılegıyle ılk soruyu sorayım hangı motoru dusunuyorsun :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Kanuni Storm 150 - Scooter olarak tek tercihim

vitesliyide düşünüyorum

Honda CBF 150
Kanuni Enduro 200
Kanuni RacerS 200

Son kararı bayiye gidip üstüne binince vericem..

aramıza hoşgeldin :rendeer:
sen yıne iyisin benim uzun zamandır uyeligim olmasına rahmen hep mısafır olarak baktım siteye nedenını sorma cok sacma bı konu neysekı uyelıgımı alabıldım tekrar ::utangac:
gercekten dogru soyluyosun bu ortamda bulunmak ve boyle ınsanlarla tanısmak için verilen paraya degerdi :p

o senin iyiliğin..

Aramıza hoşgeldiniz. Katılımcı ve en kısa sürede gönlünüzdeki motosiklete kavuşmanız dileğimle...

Moderatör
Aramıza hoşgeldin.. En kısa zamanda hayalindeki motosiklete kavuşman dileğiyle :)

ya sorma aramizda kalsin bende bole diodum irenc adamlarla tanistim ya :p :p :p
saka saka
hosgeldin herseyin en iyisi burda, kalici ol ins.

Bizde seni tanıdığımız güne lanet ediyoruz.. :cherry:

selaammzzz :wiinkk:
bakalim sende benim gibi daimi motora gecince arabadan soguyacak misin..gorecezz..

selaammzzz :wiinkk:
bakalim sende benim gibi daimi motora gecince arabadan soguyacak misin..gorecezz..

Arabadan zaten soğudum malum istanbul trafiği.. Arabaya bindiğime bineceğime pişman ediyor... 20 dakikalık yolu 1 saat 20 dakikada gidiyorum... ve insanların (tabi insan sınıfına ne kadar sığıyorlarsa) araba kullanırkenki dikkatsizliği beni iyice soğuttu arabadan ben onlardan olmak istemiyorum artık... Ben sınıf değiştirmeye kararlıyım :queen: motorcular sınıfına giriim en iyisi.. :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar