Hep de scooterleri gömmeyelim...

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Sürüşüne ve oturuşuna hala alışamamış olmama rağmen, şehir içi için büyük nimet sukuter gerçekten. Geçenlerde bir market alışverişinden sonra bunları hayatta sığdıramam dedim çıkınca. Sığdı, hatta bir torba daha alacak kadar yer kaldı. Cb olsaydı gidonun tek tarafına yığacaktım hepsini mümkün mertebe.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
dct faktörü var artık vites atmak düşürmek hammallık

Sevmiyorum. Sevmediğim halde sürebilirim belki yine bunda bişey yok, ama sevmiyorum sevmeyeceğim. çükübik fikibok aletler.
scooter sürenlerle bir alıp veremediğim yok elbette.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
eskiden ben de aynısını otomatik vitesli otomobiller için düşünürdüm ama yaş 40 ı geçince düz vites anlamsız geliyor, insan konfor arıyor.
Otomobil ile Motosiklet çok farklı dünyalar. Yukarıda da yazdığım üzere motosiklet kulllanım amacınız eğer keyif almak ve motosiklet sürmenin verdiği hazzı tam olarak hissetmek ise skuterler bu konuda çok yavan kalıyorlar.

Motosikleti
apec apx7
Otomobil ile Motosiklet çok farklı dünyalar. Yukarıda da yazdığım üzere motosiklet kulllanım amacınız eğer keyif almak ve motosiklet sürmenin verdiği hazzı tam olarak hissetmek ise skuterler bu konuda çok yavan kalıyorlar.
Bana kalsa ben de harley fat bob yada electraglide yada indian ile başlamak isterim ama iş biraz da maddiyata bakıyor. biz de çok bayıldığımız için scooter ile başlamıyoruz.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Bana kalsa ben de harley fat bob yada electraglide yada indian ile başlamak isterim ama iş biraz da maddiyata bakıyor. biz de çok bayıldığımız için scooter ile başlamıyoruz.
Gönlünüzdeki motora sahip olmanız ve binmeniz dileğiyle. İmkan meselesine sözüm yok kesinlikle. Emsal paraya vitesli motosiklet sürmek varken skuter tercih edilmesinin espirili bir şekilde muhabbetini yapıyoruz. Örneğin ben skuter ile başlayabilecekken daha uygun paraya 2012 Tvs Apache 150 ile başlamıştım.

Motosikleti
apec apx7
Gönlünüzdeki motora sahip olmanız ve binmeniz dileğiyle. İmkan meselesine sözüm yok kesinlikle. Emsal paraya vitesli motosiklet sürmek varken skuter tercih edilmesinin espirili bir şekilde muhabbetini yapıyoruz. Örneğin ben skuter ile başlayabilecekken daha uygun paraya 2012 Tvs Apache 150 ile başlamıştım.
onu da şöyle açıklayayım, 49 yaşımda ve aklımda motora binmek hiç yokken (hiç hayatımda motor sürmedim ehliyet kurusuna gidene kadar) hanımın uygun taksitle scooter satışlarını duyması ve biz de alalım diye tutturmasıyla bu işe girdik. scooter o sürebilsin diye. ben zaten ehliyeti a sınıfı aldım. bakalım 2 sene için eğer imkanlarım yerinde olursa vitesli bir enduro yada touring planlarım var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar