help help kararsızım

Arkadaşlar kısa süre içinde chopper tarzı bır motor almalıyım.Ayda yaklasık 4000 km yapacak az yakıt tüketecek ve az sorun cıkaracak bır motor tavsıye etmenızı rica edıyorum.en cok 5000 ytl odeyebılırım.2ç el mı sıfırmı.Teşekkurler..

Arkadaşlar kısa süre içinde chopper tarzı bır motor almalıyım.Ayda yaklasık 4000 km yapacak az yakıt tüketecek ve az sorun cıkaracak bır motor tavsıye etmenızı rica edıyorum.en cok 5000 ytl odeyebılırım.2ç el mı sıfırmı.Teşekkurler..

ilk once kendını tanıtsan belkı daha fazla yarıdımcı olabılırız
not: öyle motor buluırsan buraya yaz
1: az yakacak
2:cok km yapacak
3:en cok 5000 ytl
4:az sorun olacak
baya az krıterın varmıs :)
neyse umarım bulursun bol sans

Help help...

Yettim gaari :mrgreen:

Hyosung gv leri öneririm.. Hiç sorun çıkarmaz, az yakar, chooperdır :), çok km yapar, 5000 e bulman olasıdır :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yani ayda 4000 diyorsan sıfır al derim. ama neden chopper? o kadar rahat bi motosiklet mi? hergün 120 km.. o kadar işlevsel bi motosiklet mi bu chopper lar?
ben sadece sesli düşünüyorum.. doğrusu kullananlara sormak lazım.

Önelikle motor ehlıyeti için yeni basvurdum.ilk kez motor kullanacagım.Su an bodrum güllükteyım ve haftada 2 kez kızlarımı ormek ıcın ızmıre gıdecegım.Yanı yol bodrum ızmır arası.Chopper rahat gbı geldı o yuzden onu sordum.bıde yas 38.Agır olsun dedım.Bilmiyorum yanlışmı dusunuyorum.

ara bul tara.madem chopper diosun 2.el bi kawasaki en 500 al.5000 e bulursun
temiz bişey 93-97 model arası.

Önelikle motor ehlıyeti için yeni basvurdum.ilk kez motor kullanacagım.Su an bodrum güllükteyım ve haftada 2 kez kızlarımı ormek ıcın ızmıre gıdecegım.Yanı yol bodrum ızmır arası.Chopper rahat gbı geldı o yuzden onu sordum.bıde yas 38.Agır olsun dedım.Bilmiyorum yanlışmı dusunuyorum.

Dediğim gibi Hyo seni üzmez..
97-98 lere bakmana da gerek yok, 2006 model 2. el cillop gibi bi hyo alırsın..
Az sorun çıkartan bi makine istemişsin ama Hyosung hiç sorun çıkarmaz :)
Garantiside olur muhtemelen..
5000 e de rahat bulursun..
Uzun yolda kasmaz kasılmaz..

hyosung galiba değilmi.sıfırı 7 cıvarıydı galiba. o zaman soyle dıyeyım burdan ben arkadaslara bıldıgı boyle bır arac olan arkadaslar bana yazarlarsa izmirde tabııkı memnun olurum.bu arada regallerde hosuma gtmıstı.gercı hıc hyo gormedım ama...

hyosung galiba değilmi.sıfırı 7 cıvarıydı galiba. o zaman soyle dıyeyım burdan ben arkadaslara bıldıgı boyle bır arac olan arkadaslar bana yazarlarsa izmirde tabııkı memnun olurum.bu arada regallerde hosuma gtmıstı.gercı hıc hyo gormedım ama...

Evet sıfırı 7,5 civarı.. Emin ol regalden çok daha yakışıklı bi makinedir..
Artı regal az sorun çıkarır, hyo hiç çıkarmaz..

abi mal bu, bence görünüm olarak sınıfında en iyisi.

big4224045560378cgrn320zc9.jpg

hyo regalden güzeldir enazından v motor :)
chopper gayet rahat istedigin kadr yol yaparsın ama sehiricinden biraz yorar ama deger..

GV250 kullananlarin en az sikayet ettigi bu fiyat araligindaki makina baslangic icin mukemmel

ya inanılmaz bu.daha dun uye oldum.az once mesaj yazdım ve herkes yardım ıcın bıseyler yazıyo.neresı burası arkadaslar..motorsıklet kullanıcısı olacagım ıcın sımdıden mutlu oluyorum.cok tesekkurler

pekı bı sey daha sorucam kusuruma bakmayın.sımdı sıtesıne baktımda bıde gt 250 var.gv250 mı gt 250 mı.fıyatla aynı.ne fark var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar