Arkadaşlar kısa süre içinde chopper tarzı bır motor almalıyım.Ayda yaklasık 4000 km yapacak az yakıt tüketecek ve az sorun cıkaracak bır motor tavsıye etmenızı rica edıyorum.en cok 5000 ytl odeyebılırım.2ç el mı sıfırmı.Teşekkurler..
hyosung derim bende, yanlız nasıl yapacaksın ayda 4000 km yolu merak ettim:silent:Ayda yaklasık 4000 km yapacak
Önelikle motor ehlıyeti için yeni basvurdum.ilk kez motor kullanacagım.Su an bodrum güllükteyım ve haftada 2 kez kızlarımı ormek ıcın ızmıre gıdecegım.Yanı yol bodrum ızmır arası.Chopper rahat gbı geldı o yuzden onu sordum.bıde yas 38.Agır olsun dedım.Bilmiyorum yanlışmı dusunuyorum.
hyosung galiba değilmi.sıfırı 7 cıvarıydı galiba. o zaman soyle dıyeyım burdan ben arkadaslara bıldıgı boyle bır arac olan arkadaslar bana yazarlarsa izmirde tabııkı memnun olurum.bu arada regallerde hosuma gtmıstı.gercı hıc hyo gormedım ama...
hyosung galiba değilmi.sıfırı 7 cıvarıydı galiba. o zaman soyle dıyeyım burdan ben arkadaslara bıldıgı boyle bır arac olan arkadaslar bana yazarlarsa izmirde tabııkı memnun olurum.bu arada regallerde hosuma gtmıstı.gercı hıc hyo gormedım ama...
pekı bı sey daha sorucam kusuruma bakmayın.sımdı sıtesıne baktımda bıde gt 250 var.gv250 mı gt 250 mı.fıyatla aynı.ne fark var.