Hells Angels MC, DJ grubu gibi bişeymi? Ben tanımıyorum kendilerini :silent:
Boş zamanlarında scratch atıyolarmış :mrgreen:Hells Angels MC, DJ grubu gibi bişeymi? Ben tanımıyorum kendilerini :silent:
tt isim yapmaya calisiyor ve yanlis adamlari secti, keske baska türlü veya farkli secim olsaydi!
tt'ye bundan sonra binenin motorculuga saygisi sifirdir ve ellerinde tt olanlarda geri cikarmali, cünkü adam kendisini dev aynasinda görmeye baslamis ve dünyanin en eski, en güclü ve en saygili motorsiklet kulübüne saygisizlik yaparak hakaretlerde bulunmustur!
Herkesin yolu güzel olsun ve kimsenin kanindaki benzin eksik olmasin
[/COLOR]senin tanimaman normal, bilen bilir bilmeyende bilmesin - daha iyi!
Dj likten anliyorsun yazdigina göre ama bu isler kaset degistirmeye benzemez, bu yüzden 125lige binemeye devam et ve paketleri sogutmadan yasamina cahil ve güzel bir sekilde devam et!
Yolun güzel olsun motorcu gardas ;-)
Saygın motoRsiklet kulübü mü ?
Adamlarla billur geçtiler Marmaris'te, ellerine verip geri gönderdiler sen gelmiş hala saygın diyorsun :mrgreen:
Kıçım angelsı.
Ayrıca adam 125'liğe biniyorsa sana ne bundan ?
Altında night rod var diye (...ki meçhul) buradakilerin sana saygı göstereceğini falan mı sanıyorsun?
Oradaki ironiyi anlamayıp cahil diyorsan veya hells angels denen salakları tanımayı bir cahillik kıstası olarak görüyorsan, sen cahilin bayrak sallayanı, topukları kıçına vura vura önde koşanısın arkadaş!
Bu forumdaki insanların neredeyse tamamı aylık bilmem kaç euro ödeyip Hells Angels gibi bir gerizekalı topluluğuna dahil olacağına, 125cc kullanıcılarıyla toplanıp çay içmeyi yeğleyecek adamlardır