HeldBikeAragon hakkında görüşleriniz?

Merhaba arkadaşlar, bir önceki forumda sorduğum sorular üzerine paylaşımda bulunan arkadaşları dinleyerek, HeldBike marka bir file mont aldım. Fiyat 140 Euro dan 210 tl ye düştü. Omuzlarda ve dirseklerde koruması var, çok sert süngerimsi bir malzeme gibi geldi.

Bu markayı bilen, kalitesi ve esnekliği ile ilgili bilgisi olan arkadaşlardan fikirlerini paylaşmalarını rica edeceğim. :silent:

Saygılar.

Özür dilerim arkadaşlar biraz geciktim, hayır o mont değil bir değişiği . Montu bugun iade edip üzerine ekleme yaparak Revit marka isteyeceğim, bakalım değiştireceklermi? Held marka monta gelince, üzerime oldukça güzel oturdu, görünüşü, kendi çapında sağlamlığı güzel ama iki saatlik dolaşma sonrasında gene sabaha kadar yatakta kıvrandım boşluklarımın agrıması sebebi ile. Montun ön fermuar tarafında koruması var, orası hiç ağrımadı göbek kısmım sadece sağ ve sol boşluklar yine sızı yaptı. File olan yerler havayı ciddi derecede geçiriyor içeri, ondan vazgeçtim. Değiştirmezlerse bi içlik mi alırım bilinmez artık.

Fotoğrafları koyacagım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar