helal olsun adamlara

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öğlen yemeğinden iş yerime dönerken genellikle konyaaltı sahil yolunu kullanırım. bugün de aynısını yaptım ve dönüşte peşimde 4 tane nokta ışık gördüm. bikaç saniye sonra yanımdalardı. almanya plakalı 4 tane siyah süper race motor ve üstlerinde herşeyiyle siyah takım giymiş 4 sürücü yanımdan arı gibi vızıldayarak geçtiler. sürücülere hayran oldum. adamlar taaaaa almanyadan motorla kalkıp buralara tatile gelebiliyolar da biz neden gidemiyoruz diye hayıflanmadım desem yeridir. inşallah ülkemin güzel insanları da o refah seviyesine ulaşıp hafta sonu tatiline fransaya felan gidebilirler (biraz uçuk bi dilek oldu ama olsun).

bundan çıkarılacak ders şudur benim için : itin dileği olsa gökten kemik yağardı :p

estağfurlah
namık kemal ne demiş " hayalle yaşayanın ......" durmuş durmuş düşünmüş bakmış olmuyor "hayalsız yaşayanında....." demiş :mrgreen:
hayallerimiz olmazsa yaşayamayız :cat:

Son düzenleme:
Bir cogunun kargo ile ulkemize araclarini soktuklarini bilirim , lakin karayolu ile gelmislerse bravo :rendeer:

Abi neden olmasın. Bakarsın bizde birgun yurt dışı geziler yapmaya başlamışız...

zaman olsa bende giderim, hatta bir ara gitmeyi bile düşündüm cbf 150 ile, ama cbf 150 ile gitmekden değil,o kadar yolu gitmekden de değil de pasoport için verecegim o kadar paraya yanarım, o para ile ben türkiyeyi bir kaç tur atarım heralde cbf 150 ile.

bende

bugün itibariyla aksromork la görüşmeye başladım. romork yaptırıp motoru arabanın arkasına koyup mutlaka geziye çıkacağım. lakin o kadar yolu motorla gitmeye cesaret edemiyorum. Ama en azından gittiğim yerlerde motora binebilcem.

Son 1 ay içinde motorumla sadece turistik amaçlarla ülkemde 3500 km yol yaptım. Bunun 1500 km'si eşimle. Sanırım yazı yeterince motorlu gezilerle değerlendiriyorum. Ha ille de Avrupa, Amerika diyorsanız oralarda da binlerce km bisiklet sürüp kamplamışlığım var. Bana yeter. Tabii devam ediyorum. Darısı siz dostlarımın başına...

bugün itibariyla aksromork la görüşmeye başladım. romork yaptırıp motoru arabanın arkasına koyup mutlaka geziye çıkacağım. lakin o kadar yolu motorla gitmeye cesaret edemiyorum. Ama en azından gittiğim yerlerde motora binebilcem.

tabi ya. :) düşünsenize TR plakalı 26 SA 598 plakalı motorumla almanya sokaklarımda dolaştığımı :) harika olurdu :)

öğlen yemeğinden iş yerime dönerken genellikle konyaaltı sahil yolunu kullanırım. bugün de aynısını yaptım ve dönüşte peşimde 4 tane nokta ışık gördüm. bikaç saniye sonra yanımdalardı. almanya plakalı 4 tane siyah süper race motor ve üstlerinde herşeyiyle siyah takım giymiş 4 sürücü yanımdan arı gibi vızıldayarak geçtiler. sürücülere hayran oldum. adamlar taaaaa almanyadan motorla kalkıp buralara tatile gelebiliyolar da biz neden gidemiyoruz diye hayıflanmadım desem yeridir. inşallah ülkemin güzel insanları da o refah seviyesine ulaşıp hafta sonu tatiline fransaya felan gidebilirler (biraz uçuk bi dilek oldu ama olsun).

bundan çıkarılacak ders şudur benim için : itin dileği olsa gökten kemik yağardı :p

refah sevıyesıle alakası yok kardesım..bızım ulkemız dıger ulkelrın vatandasları ıcın cok ucuz gelıyor....ama bız olemıyız..hangımız gıdıp aılemızle bı haftasonu 5 yıldızlı bı otelde kalabıldık???bınde bır...bence duzen degısmelı..bızımklıer kucuk hayaller....bunları gelmısken ıyıce somurmelı bence...:farao:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
nasılsa kapıkuleye kadar benzin ucuz ama tr de canlarını yakmıştır benzin parası isterse bill gates ol bu benzin pahalı kardeş müsrüflük yazıktır

Forumdan Uzaklaştırıldı
adamlar bizdeki benzin fiyatını görünce arkasına bakmadan kaçarlar tatilleride rezil olur..:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
vallaha bırakın yurtdışı yurtiçinde bile gidemiyorum eşimle 1 yıl 2ay oldu evleneli; sınırımda olan (il e) samsuna bir denize gidim diyorum sadece2 saatlik yol şeref sizim izin alamıyorumaslında onu kırmak istemiyorum gel beraber gidelim onadayok...o yüzden bence biz toplum olarak o refaha ersekte evli olanlar için eşlerimizden feragat edemeycez gibime geliyor...bazen aklım diyorki bir filim var çoğunuz seyretmişsinizdir eminim (çılgın motorcular) hafta sonu 15 günlüğüne geziye çıkıyolar.aynı o misal çık git diyo şeytan hadi çıktım diyelim ekip yok ...

bir keresin de geçmiş zaman.ıkı yabancı araba dunya turuna çıkmışlar.
Türkiye,ye girince benzin fiyatları çok pahalı olduğu için sanayide yedek depo taktırıyorlardı.galıba dönüştede Türkiye,den geçeceklermiş onun için ne kadar az alırsak okadar kar demışlerdi.

valla arkadaşlar sanırım herşey şartlarla alakalı gönül isterki salına salına motosikletlerimizle dünyayı gezelim ama kolay bir iş degil allah herkezin gönlüne göre versin rüzgarınız bol olsun:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar