- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar Kaan ben,
Ingilterede yasıyorum, 1 senedir falan motorum var. Simdi 2. motorumdayım.
Burdaki yasalara gore zorunlu temel egitimi kursunu tamamlayıp 11beygir gucundeki motorlara binebiliyosunuz, oyle basladım bende, bi 89 model CG125 aldım canavar gibi alet yaa ne anılarımız oldu onunla 6 ay falan, yagmur camur demeden. Sonra iste gecen mart ehliyet sınavını gectim ve ilk normal motorumu aldım, 1998 ZXR400 , bi kadından aldım ve 8 senelik motor daha 6000km idi.
neyse... renkleri baya bi şen şakrak ama seviyorum ben, dikkat çekiyo baya abla mor camda taktrms çıkarmadım ya gozum alıştı, alet 65beygir 170kg, cok bagıran bi makine, durmadan viteslerle oynamak durumunda kalıyo insan rev'leri yukarda tutmak icin, direk 600e atlamak istemedim biraz dogal gelisime bırakayım işi dedim, bu yetmezse 600e geceriz ilerde. Motor o kadar hafifki virajlarda 600lerle kapışıyo, tabi düzlükler ise farklı bi hikaye.. iyi cene caldım haaa.. neyse hade hoşbulduk
Ingilterede yasıyorum, 1 senedir falan motorum var. Simdi 2. motorumdayım.
Burdaki yasalara gore zorunlu temel egitimi kursunu tamamlayıp 11beygir gucundeki motorlara binebiliyosunuz, oyle basladım bende, bi 89 model CG125 aldım canavar gibi alet yaa ne anılarımız oldu onunla 6 ay falan, yagmur camur demeden. Sonra iste gecen mart ehliyet sınavını gectim ve ilk normal motorumu aldım, 1998 ZXR400 , bi kadından aldım ve 8 senelik motor daha 6000km idi.
Son düzenleme: