Hekreslere hoşbulduk

Merhaba arkadaşlar Kaan ben,
Ingilterede yasıyorum, 1 senedir falan motorum var. Simdi 2. motorumdayım.
Burdaki yasalara gore zorunlu temel egitimi kursunu tamamlayıp 11beygir gucundeki motorlara binebiliyosunuz, oyle basladım bende, bi 89 model CG125 aldım canavar gibi alet yaa ne anılarımız oldu onunla 6 ay falan, yagmur camur demeden. Sonra iste gecen mart ehliyet sınavını gectim ve ilk normal motorumu aldım, 1998 ZXR400 , bi kadından aldım ve 8 senelik motor daha 6000km idi. :) neyse... renkleri baya bi şen şakrak ama seviyorum ben, dikkat çekiyo baya abla mor camda taktrms çıkarmadım ya gozum alıştı, alet 65beygir 170kg, cok bagıran bi makine, durmadan viteslerle oynamak durumunda kalıyo insan rev'leri yukarda tutmak icin, direk 600e atlamak istemedim biraz dogal gelisime bırakayım işi dedim, bu yetmezse 600e geceriz ilerde. Motor o kadar hafifki virajlarda 600lerle kapışıyo, tabi düzlükler ise farklı bi hikaye.. iyi cene caldım haaa.. neyse hade hoşbulduk

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza 250
Hoşgelmissen
Sefa getirmissen

Burdaki yasalara gore zorunlu temel egitimi kursunu tamamlayıp 11beygir gucundeki motorlara binebiliyosunuz

Burda da ehliyetsiz her bg de motora binilebiliyor
Ehliyetsiz binilse yine iyi
Kasksiz bile biniyorsun :)

Hoşgeldin arkadaşım,inşallah birgün burdada kanunlar değişir insanlar daha bilinçli olurda kayıplarımız azalır.

Hoşgelmissen
Sefa getirmissen

Burda da ehliyetsiz her bg de motora binilebiliyor
Ehliyetsiz binilse yine iyi
Kasksiz bile biniyorsun :)

bilmemmi yaa yazları TRdeyim (fırsat buldukça yani) adam yüzümü tanıyamazlar artistlik yapamam falan diye kask takmıyor yaa.. neyse... natural selection hallediyo işte... keşke bilinçlensek en ksa zamanda

hoşgeldin küçük motordan başladğın iyi olmuş deneyim kazanmak iyidir bunu ilerde anlayacağını umuyorum gerçi bende küçük motor var deneyim tamamladığımı düşünüyorum ama büyük motorda alamıyorum malum urada büyük makinalar pahalı:pr:

Aramıza Hoşgeldin Kardeşş Ordaki şartlarla burası tabi uymuyor eğitim şart :cherry: ama gelde anlat 13 yasında ki Çocuk bile dag bayır çarsıda ne kask kullanıor nede dıkkat li gıdıyor aksine artislik yapıor. hızlı gıdıyor herseyı yapıor trafik polisin yanından geçiyor ve polis bişey demiyor.
Burası Türkiye Buranın Sağı Solu Belli DEĞİL ....!

Hoşgeldin.Kalıcı olman dilegiyle.
BU arada oralardan biraz bahsedermisin. Diğer sürücülerin motosikletlilere bakış açısı ne??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar