Heeeeeeeeyt seviyorum beeee

Millet okuyupta hemen gülmeyin :pr: :pr: seviyorum ama nası seviyorum öle böle değil bu fuarla birlikte çok daha arttı çok seviyosunuz ve kısa zaman zarfında ulaşamıyosunuz ne yapardınız benim yerimde olsanız :pr: :pr:

arkadaşım çok sevmek sahip olmanın yarısıdır:) heralde eğer daha çok seversen seninde olur ehehe şaka yaptım allah kavuştursun ne diyeyim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:p atardım kendimi köprüden.. hazır senin evde yakın 1. köprüye..:p
Ah be canım kardeşim neyi neden sevdiğini sandığını ben bildiğimden bu yorumu yapıorum..
Tekrar sölüyorum sana.."Bi cacık olmaaaaaazzzzzzz"

neden böyle saçmasapan başlıklar açıyosunuz anlamıyorum doğrusu, burası bir forum(bilgi,tecrübe vs paylaşım ortamı) , bi başlık açmadan önce , birisi neden bunu okumak istesin diye düşünmek tartmak , şu kişi de bundan faydalanabilir diyebiliyosan açmak gerekir diye düşünüyorum. :farao:

Fuarla arttığına göre tahmin edebiliyorum Allah kavuştursun bende seviyorum arkadaş...

Forumdan Uzaklaştırıldı
gençliğine verin arkadaşımızın.. heyecanlı kardeş..zaten kısa sürede anlıcak oda..:mrgreen:

danger0' Alıntı:
neden böyle saçmasapan başlıklar açıyosunuz anlamıyorum doğrusu, burası bir forum(bilgi,tecrübe vs paylaşım ortamı) , bi başlık açmadan önce , birisi neden bunu okumak istesin diye düşünmek tartmak , şu kişi de bundan faydalanabilir diyebiliyosan açmak gerekir diye düşünüyorum. :farao:

abi ne kızıyosun çıkmazdayım bilgi istiyorum sende n yazdığımı ii okumadın heralde hep benmi akıl vercem birazda siz verin

Kızdırmayın beni dağıtırım burayı heeeee :queen:

paşam gözün sevem sen biliosun geçermi :pr:

bişi anladıysam neyim:p

musti81' Alıntı:
bişi anladıysam neyim:p

anladıysan fenerli ol dicem anlatmak istemicem

bu başlığı açma nedenim öncelikle sıkıldım ve herkez motodan bahsediyor istedim bi konuda yardım almak mt ailesinden ztn konuyuda konu dışına açtım

hastalığın geçmiş heralde musti.:)

Sevdiğin şey ne Erhancım? Kız mı motor mu, en başta onu bilelim?:queen:

Shamyl' Alıntı:
Sevdiğin şey ne Erhancım? Kız mı motor mu, en başta onu bilelim?:queen:

abi erhan kim alacağın olsun şamil abi bende sein resmine bıyık yapıpta siteye vermezsem sen görürsün abi bu kdr ne sevilir benim gibi motor hastası

CBR1000RR_medium_07.jpg

sevdiğin bu olmasın sakın?

1ad.jpg

bi anlaşma yapalım, motor senin olsun adam benim, olur mu?

bengisunun teklif cazip :queen:

cbr isteyelim olmazsa Allahın emriylen verenin bi yüzü vermeyenin ikiyüzü
olmadı kaçırrız hocam:queen:

selammm ben enson seni bıraktığımda çok iyiydin neoldu bensizlik sana yaramadı sanırım.çekmeyim kılıcı ha getirme beni orayaaaaa bak atlarım siyah incime gelirim oraya gelirsemde çok fena yaparım.kendine gel hiç yakıştıramadım mt ailesinden bi kardeşime .varsa bi derdin ara abini dertleşelim kendine ii bak bidaha istemiyorum böyle topic falan:)

yok water başım şu an dönüyor haldır haldır eve nasıl gtcem acaba :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar