hediye

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorsiklet süren bir babanız olsaydı ona alacağınız ilk hediye ne olurdu(mtorla ilgili) ama coook da pahala olmasın aklınıza ilk geleni söylerseniz sevinirim:p:p

10ytllik benzin:mrgreen:Şaka tabi Motoruna aksesuar alırım yada üzerine mont yada güzel bir eldiven.

babanın korumalarında eksik varsa tamamla derim korumalar tamsa motora aksesuar alırım oda olmadı motorunu değiştiriver:p:mrgreen:

kullanıcı olduguna göre korumaları tamamdır diye düşünüyorum.. ama maket bir motosiklet alabilirsiniz..

ben olurdum:) koca bir günümü ona ayırır, onun ardcısı olurdum..telefonuda kapatır evde bırakırdım.. içine bir termos kahve, bol mazemeli 2 tost koyduğum çantayıda alırdım.. birlikte gezerdim.. duraklarda sohbet ederdim..bütün gün.. oooofff of ayvalıktakileri özledim galiba..

ben olurdum:) koca bir günümü ona ayırır, onun ardcısı olurdum..telefonuda kapatır evde bırakırdım.. içine bir termos kahve, bol mazemeli 2 tost koyduğum çantayıda alırdım.. birlikte gezerdim.. duraklarda sohbet ederdim..bütün gün.. oooofff of ayvalıktakileri özledim galiba..

mantıklı bir seçim...

Muhtemelen motora yakışacak şekilde güzel bir türk bayrağı alırdım arkasında dalgalansın onunla.

Öğrencisin pahalı olmasın diyorsun madem,bence güzel bir anahtarlık al her her motora bindiğinde seni hatırlasın sen gözünün önüne gel daha dikkatli olmasınada neden olur :wiinkk:

valla ne biliyimki. :) sesli düşünürken şu'yum olsaydı ya da bu'ndan olsaydı dediğini almak isterdim. :) mesela yan çanta ya da güzel kaliteli bir kask :) ya da çelik jant :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öğrencisin pahalı olmasın diyorsun madem,bence güzel bir anahtarlık al her her motora bindiğinde seni hatırlasın sen gözünün önüne gel daha dikkatli olmasınada neden olur :wiinkk:

harikasın cok ince ve güzel düşünmüşsün sagol bunu da düşüncem cook:cat: mersi

Benim babam motor kullanıyor olsaydı benim gibi chooper tutkunu olurdu. Tarzı ve dinlediği müziklere dayanarak. Hediye olarakta ne bileyim küçük ama özel,tek birşey olmasını isterdim. Baskı döküm işiyle uğraşan bir arkadaşım var ona babamın sürücü benm artçı gorunumlu karekatür tarzı,nikelaşlı bir anahtarlık yaptırabılırdım sanırım.

bence ihtiyacı olan bişey al az çok bilirsin neyin eksik olduğunu feyizoğlu benim bildiğim en kapsamlı site gez istersen siteyi "hah işte budur.." diceğin bişeye rastlarsın belki :mrgreen::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar